Home»Muzika»Slipknot još jednom navukli maske za novi spot “Nero Forte” i najavili veliku evropsku turneju

Slipknot još jednom navukli maske za novi spot “Nero Forte” i najavili veliku evropsku turneju

4
Shares
Pinterest Google+
Slipknot/Photo: facebook@slipknot
Slipknot/Photo: [email protected]

Članovi Slipknota još su jednom navukli maske i snimili video spot za novi singl “Nero Forte”, a za rediteljsku viziju i realizaciju spota zaslužan je član benda, perkusionista M. Šon krajan. Hvaljeni album “We Are Not Your Kind”, koji je u avgustu debitovao na prvom mestu Billboardove Top 200 liste, predstavljen je sjajnim singlovima “Solway Firth”, “Birth Of The Cruel” i “Unsainted”, koji su redom okrunjeni video spotovima u režiji Krajana i na YouTube platformi su pregledani više od preko 87 miliona puta.

Album “We Are Not Your Kind” već se našao na broju jedan najboljih rock albuma prestižnih časopisa kao što su Rolling Stone i Kerrang!, a na svoje “Best of 2019” liste uvrstili su ih i Revolver, Consequence of Sound, Loudwire, Alternative Press i brojni drugi.

Svojim poslednjim studijskim delom Slipknot su predstavili jedan od najjačih albuma svoje karijere – smatra Consequence of Sound, dok je The Ringer dodao da je šesti album američkog metal benda “potvrdio njihov status kao jednog od najvažnijih metal bendova ere”.

Na krilima ovih priznanja Slipknot će se uputiti na veliku evropsku turneju u društvu posebnih gostiju, žestokog Behemotha! Evropsku turneju započeće već 14. januara u Dablinu, a posle kratkog “skoka” do Japana ovog leta, niz nastupa će zaključiti koncertom na britanskom Knotfestu. Među brojnim nastupima naći će se i nama relativno blizu, u Budimpešti, Beču i Milanu.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Bolje ne reci ništa... već pogledaj novi video sing koji predstavljaju Songkillers feat. Radiofonik

Next post

RAMPA je pobedila na BARF-u, ali BARF je podigao rampu za još neke bendove o kojima ćemo tek čuti dobre stvari... (fotoreportaža)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *