Home»Muzika»Sećate li se Dafi? E pa upravo je najavila veliki povratak 2020. godine

Sećate li se Dafi? E pa upravo je najavila veliki povratak 2020. godine

4
Shares
Pinterest Google+
Dafi/Photo: facebook@Duffy
Dafi/Photo: facebook@Duffy

Te 2008. godine kad je ceo svet slušao veliki hit “Mercy” bilo je jasno kako je Dafi posebna i kako je njen vokal jedan od najepših koje smo imali tih godina prilike da čujemo.

Iza nje su dva studijska albuma, Grammy i BRIT nagrade, brojna druga priznanja i niz hitova: “Mercy”, “Rockferry”, “Warwick Avenue”, “Well, Well, Well”, ali posle drugog albuma (2010.) njena karijera je naglo stala. Posle niza otkazanih nastupa najavljivani su više puta ulasci u studio i rad na novoj muzici, ali se ništa nije dogodilo. Poslednji singl je objavila 2015. godine, pesma “Whole Lot of Love” završila je na soundtracku filma “Legend”.

Godine 2017. Dafi je “stoti put” najavila početak rada na novom albumu, ali ni to nije zaživelo, ali sada je na društvenim mrežama objavila svoju crno-belu fotografiju uz brojku 2020, što znači da se sledeće godine Dafi definitvno vraća u fokus javnosti, verovatno s novom muzikom, a možda i sa celim novim albumom.

Na njenom Instagram profilu ne postoji nijedan post osim te fotografije, a na Facebooku je to njen prvi post posle 4. oktobra 2017. godine. Nešto se dešava, to je sigurno.

HL/Izvor: music-box.hr

Previous post

Kad ono krenete da kukate kako ste matori...  Trip je u 102. godini objavio svoj prvi album i dao savet za dug i produktivan život

Next post

Istraživanje IFPI za 2019: Slušanje muzike u porastu, ali i piraterija... a matorci su naučili da koriste streaming servise

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.