Home»Muzika»Homeland»Sigma Epsilon predstavio spot za pesmu “Kap”

Sigma Epsilon predstavio spot za pesmu “Kap”

4
Shares
Pinterest Google+
Sigma Epsilon/ Photo: Promo (Nevena Stranger)
Sigma Epsilon/ Photo: Promo (Nevena Stranger)

Beogradski metal bend Sigma Epsilon predstavio je spot za pesmu “Kap” koja govori o emotivnom i mentalnom padu mlade osobe koja tek počinje samostalno da hoda i biva svesna svoje ranjivosti i promena koje joj se dešavaju.

“Kap” je drugi singl sa aktuelnog izdanja benda “Svi putevi vode do smrti” koji je objavila izdavačka kuća Miner Recordings.

Pesma predstavlja jednu etapu u konceptu EP-a u kome svaka od četiri numere koje se na njemu nalaze govori o različitim periodima života.

U kreiranju i realizaciji spota učestvovali su Nevena Jovanović kao snimatelj i montažer, Jovan Jovanović kao protagonista, a postprodukciju potpisuju zajedno Stefan Tomić i Nevena Jovanović.

Sigma Epsilon stvara od 2014. godine, u početku kao dvojac, ali se posle par godina radi ozbiljnijeg rada formirao ceo bend.

Stefanu Tomiću (gitara) i Emilu Ivoševiću (vokal) priključili su se Nikola Simonović (bubnjevi), Aleksandra Stamenković (gitara) i Luka Matković (bas gitara).

Previous post

Sećate li se Tonija Manera? Dan kada je svet počela da drma diskomanija, i to zbog jednog filma u koji je uložena prava "sića"

Next post

Šiveno po meri... [email protected] Medošević & Borgie predstavili treći singl sa albuma "Opera u Sydneyu"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *