Home»Muzika»Prvi put s ocem na rehab… Lana Del Rej priznala: Prvi put sam bila na odvikavanju od alkohola kad sam imala 14

Prvi put s ocem na rehab… Lana Del Rej priznala: Prvi put sam bila na odvikavanju od alkohola kad sam imala 14

4
Shares
Pinterest Google+
Lana Del Rej/Photo: YouTube printscreen
Lana Del Rej/Photo: YouTube printscreen

Pevačica Lana Del Rej rođena je u Njujorku, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se veoma brzo.

Lana je ćerka Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu. Posle srednje škole je upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika. Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka.

Godine 2010. izdaje prvi studijski album “Lana Del Rej” za nezavisnu izdavačku kuću. Album je posle kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nije javno govorila.

Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, i da je sa 14 godina prvi put bila na odvikavanju.

– Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje – ispričala je pevačica.

Previous post

Treći BL Rising - humanitarni događaj posvećen alternativnoj muzici, 3. i 4. aprila u Banjaluci

Next post

Stigao "Parazit"... Minjah Crew predstavio treću numeru sa predstojećeg EP-a

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *