Home»Muzika»Home For Holidays… Sindi Loper na tradicionalnom koncertu nastupila s Merilinom Mensonom, Henrijem Rolinsom, Kešom, Belindom Karslajl…

Home For Holidays… Sindi Loper na tradicionalnom koncertu nastupila s Merilinom Mensonom, Henrijem Rolinsom, Kešom, Belindom Karslajl…

5
Shares
Pinterest Google+
Sindi Loper/Photo: YouTube printscreen
Sindi Loper/Photo: YouTube printscreen

Pre nekoliko dana Sindi Loper je održala tradicionalni, deveti po redu, dobrotvorni koncert Home For Holidays u Los Anđelesu, javlja loudersound.com.

Uz Loperovu su nastupili i specijalni gosti – Peri Farel (frontmen grupe Jane’s Addiction), Henri Rolins, Merilin Menson, Keša, Belinda Karslajl i Dekster Holand iz grupe The Offspring.

U videu koji je snimio posetilac koncerta moguće je videti Sindi kako deli pozornicu s Rolinsom u klasiku grupe Black Flag “Rise Above” a sa Mensonom je zajedno otpevala pesmu “The Beautiful People”.

Ipak, pre nego što je Menson počeo s pesmom, dao je publici pravu poslasticu izvevši deo legendarnog hita Sindi Loper iz 1983. “Girls Just Want To Have Fun”, koju je Sindi kasnije otpevala se Kešom.

Evo nekoliko snimaka prema kojima će vam biti jasno koliko je dobro bilo te noći u LA…

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Mršavi beli vojvoda s druge planete... Nacionalni svemirski centar Engleske odaje počast Dejvidu Bouviju

Next post

Sećate li se Tonija Manera? Dan kada je svet počela da drma diskomanija, i to zbog jednog filma u koji je uložena prava "sića"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *