Home»Muzika»Polar prvi put u Srbiji… Gledaćemo ih 4. februara u Elektropioniru uz domaću podršku: Nemesis, Frozen Moonlight i Between Two Sides

Polar prvi put u Srbiji… Gledaćemo ih 4. februara u Elektropioniru uz domaću podršku: Nemesis, Frozen Moonlight i Between Two Sides

4
Shares
Pinterest Google+
Polar/ Photo: Promo (MTA Promotion)
Polar/ Photo: Promo (MTA Promotion)

Britanski melodik hardkor bend Polar prvi put stiže u Srbiju 4. februara 2020. godine kada će održati koncert u klubu Elektropionir.

Ko još uvek nije čuo za Polar, od organizatora – MTA Promotion ima jedan besplatan prijateljski savet da ne čeka februar da sazna zbog čega je ovaj bend svirao turneje sa Hundredth, Counterparts, After The Burial, The Amity Afliction i nastupao na Full Force festivalu, povratničkom koncertu The Ghost Inside.

Posle deset godina postojanja Polar u Beograd dolazi u okviru evropske turneje, a na set listi će se naći numere sačetiri albuma i dba EP izdanja.

Iako su korene povukli iz hardkorpanka,  svoj zvuk su danas doveli do jako kvalitetnog miksa metala, melodičnog hardkora i pop-panka.

Predgrupe na beogradskom koncertu biće bendovi: Nemesis, Frozen Moonlight i Between Two Sides.

Nemesis/ Photo: AleX
Nemesis/ Photo: AleX

Nemesis je melodic death metal bend iz Beograda i jedan od naj(atr)aktivnijih bendova domaće hard’n’heavy scene.

Od klasičnih metal rifova, ove devojke prave vrhunski deathcore i metalcore, koji publiku “vozi” od Parkway Drive do Thy Art is Murder… i nazad.

Bend čine pevačica Sanja Drča, gitaristkinje Aleksandra Petrović i Tijana Milivojević, basistkinja Biljana Sovilj i bubnjrka Selena Simić.

Frozen Moonlight/ Photo: Vovka Chudinov
Frozen Moonlight/ Photo: Vovka Chudinov

Novosadski Frozen Moonlight je bend koji lagano izrasta u rezidenta tog podžanra na domaćoj sceni. Njihov performans se definitivno ne propušta.

U skorijoj prošlosti, bend je istupio iz svoje zone komfora i počeo da se bavi i organizacijom koncerata. Proslavili su šest godina postojanja, a uskoro stiže i novi EP.

Between Two Sides/ Photo: Facebook @betweentwosidesofficial
Between Two Sides/ Photo: Facebook @betweentwosidesofficial

Between Two Sides biće nosioci pop-pank zvuka te koncertne večeri u Elektropioniru.

Ovaj bend je nabijen energijom i uživo zvuči spremno za mnogo ozbiljnije poduhvate od dejstvovanja na lokalnoj sceni.

Momci donose onaj pravi vajb Kalifornije, dok vas podsećaju zašto je pop-pank jedno vreme bio najpoštovaniji alternativni muzički stil života na planeti.

Kvalitetom i doslednošću, BTS svakim koncertom postaje još značajni bend domaće scene i sigurno će biti posebno osveženje 4. februara.

Koncert u Elektropioniru počinje oko 20:oo časova, a cene ulaznica iznoce:
– 800 dinara – pretprodaja
– 1100 dinara – na dan koncerta

 

Previous post

Mi smo ono što jesmo... Coldplay predstavili spot za naslovni singl albuma "Everyday Life"

Next post

U NEDELJU JE FINALE BARF 9 – poznata satnica festivala

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *