Home»Muzika»Nipplepeople u okviru prve regionalne turneje dolaze u Beograd i Kagujevac

Nipplepeople u okviru prve regionalne turneje dolaze u Beograd i Kagujevac

4
Shares
Pinterest Google+
Nipplepeople/ Photo: Nemanja Đorđević
Nipplepeople/ Photo: Nemanja Đorđević

Elektro pop duo Nipplepeople kreće u martu na prvu veliku, regionalnu turneju tokom koje će odsvirati osam koncerata, među kojima su 20. marta (21:00) dvorana Amerikana Doma omladine Beograda i 21. marta (21:00) prostor Čaurnice u Kragujevcu.

Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima, a posetiće neke od najboljih klubova regiona od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla “Frka” i “Sutra” beleže milionske preglede na ZouTubeu.

Bend nema zvaničnu biografiju, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Postali su poznati širom regiona zahvaljujući nizu upečatljivih hit pop singlova kao što su “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”.

Ulaznice za beogradski koncert možete da nabavite preko prodajne mreže Tivket Visiona po ceni od 900 dinara (prednovogodišnja pretprodaja). Od 3. januara cena će da iznosi 1.200 dinara, a na dan koncerta, ako ih preostane, 1.500 dinara.

Ulaznice za koncert u Kragujevcu u pretprodaji koštaju 800 dinara, dok će na ulazu cena iznositi 1.000 dinara. Prodajna mesta: Ticket Vision, Dom omladine Kragujevca, biletarnica Dečijeg pozorišta i u Music Storeu.

Previous post

U NEDELJU JE FINALE BARF 9 – poznata satnica festivala

Next post

Ovakvi kao mi... Mariborski bend Nea objavio album s pesmama za koje su stihove pisali autori iz Subotice, Nove Pazove, Beograda, Sarajeva, Zagreba, Rijeke, Skoplja...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *