Quasarborn pesmom “A Pill Hard to Swallow” najavljuje novi album i veliki koncert u Beogradu

0
144
Oglasi
Quasarborn/ Photo: Jovana Uzelac
Quasarborn/ Photo: Jovana Uzelac

Beogradski metal bend Quasarborn naslovnom pesmom sa predstojećeg albuma “A Pill Hard to Swallow” najavljuje veliki beogradski koncert koji će se održati 14. marta 2020. u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Objavljivanje albuma planirano je za 24. januar sledeće godine, a treći po redu singl sa ovog izdanja pojavio se uz spot za čiju je animaciju bio zadužen Marko Danilović Tihi, a fotografiju potpisuje Jovana Uzelac.

Photo: Promo
Photo: Promo

– Jako smo ponosni na “Pilulu”, pogotovo jer je prožeta najrazličitijim uticajima, a opet nekako smatramo da se svi oni spajaju u jaku celinu. Pritom, konačno sam ostvario svoju dugogodišnju ideju da spojim ekstremne metal rifove i izuzetno melodično pevanje – izjavio je Luka Matković i dodao:
– Tekstualno, ceo album je za mene izuzetno ličan, ali ova pesma je posebna po tome što sam je pisao bez ikakvog filtera, razmišljanja, otklona… Tek nekoliko meseci kasnije sam postao svestan da sam na papir stavio bukvalno suštinu svojih misli i osećanja iz tog perioda svog života. Kada je čuo demo snimak, Šile, gitarista našeg bratskog benda Alitor mi je skrenuo pažnju na stih sa sintagmom “A Pill Hard to Swallow” i istog trenutka sam znao da je to pravi naziv, ne samo za ovu pesmu, nego i za ceo album.

Quasarborn je najavio i veliki beogradski koncert koji će se održati 14. marta 2020. u Amerikani Doma omladine Beograda.

Još detalja, kao i gosti koncerta će biti blagovremeno objavljeni na društvenim mrežama Quasarborna.

I samo da dodamo, ekipu benda čine: Luka Matković (vokal, gitara), Marko Danilović “Tihi” (bubnjevi), Milos Tomasović (bas gitara) i Đorđe Luković (gitara).

Bend je u proteklom periodu objavio i dva spota za pesme “Atlas” i “Bastion” koje će se naći na predstojećem izdanju, kao i obradu numere “Sun” legendarnog Eyesburna.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime