Reper Juice WRLD (21) iznenada preminuo na aerodromu u Čikagu

0
100
Juice WRLD/Photo: facebook@juiceworldddd
Juice WRLD/Photo: facebook@juiceworldddd

Juice WRLD, reperska zvezda u usponu iz Čikaga, koji je 2019. godine osvojio top liste albuma sa svojom hvaljenim “Death Race for Love”, umro je iznenada u 21. godini.

Reper, pravog imena Džared Higins naodno je pretrpeo napad u nedelju na aerodromu Midvej u Čikagu. Prevezen je u obližnju bolnicu u “izuzetno kritičnom stanju”, gde je i zvanično proglašen mrtvim, preneo je TMZ. Medicinski inspektor okruga Kuk potvrdio je da je Higins preminuo i Rolling Stoneu.

– Autopsija u ovom trenutku nije izvršena – rekao je portparol klinike.

– 21-godišnjem muškarcu ukazana je hitna medicinsku pomoć i on je prebačen  u Advocate Christ Medical Center u Oak Lawnu, gde je proglašen mrtvim – rekao je Rolling Stoneu predstavnik policije u Čikagu. Vlasti zvanično ne objavljuju identitet mladića jer je istraga još uvek u toku. Nije naveden uzrok smrti, ali portparol CPD-a Entoni Đulijemi rekao je za Chicago Sun-Times da “službenici nisu videli očigledne znake bilo kakvog prekršaja”.

– Da li je to pitanje narkotika ili ne, tek treba da se utvrdi – dodao je Đulijemi.

Za samo dve godine Juice WRLD objavio je tri albuma koji su se našli u vrhovima top lista. Bio je to meteorski uspon za izvođača koji je izgledao kao da je gotovo potpuno formiran zahvaljujući neponovljivoj sklonosti dobroj melodiji.

HL/Izvor: rollingstone.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime