Home»Muzika»“Zajedno” protiv sivila… Neverne Bebe najavljuju novi album spotom sa Nenom Belanom

“Zajedno” protiv sivila… Neverne Bebe najavljuju novi album spotom sa Nenom Belanom

4
Shares
Pinterest Google+
Neverne bebe/ Photo: Promo (Heart Rock Fest)
Neverne bebe/ Photo: Promo (Heart Rock Fest)

“Zajedno” – simboličan je naziv novog singla benda Neverne bebe, na kome se kao gost pojavljuje popularni kantautor Neno Belan, frontmen nekadašnje grupe Đavoli.

Spot za pesmu punu pozitivnih vibracija sniman je na više lokacija u regionu (Valjevo, Banja Koviljača, Rijeka, Krk, Moskva, crnogorsko primorje), obiluje lepim slikama prirode i opuštenom, prijateljskom atmosferom a kako akteri kažu, svaki segment snimanja je bio pravo uživanje.

– Želimo da u sveopštem sivilu pošaljemo neke pozitivne poruke koje će biti lako razumljive svakom čoveku gde god se nalazio, o suštinskoj potrebi da život vredi samo kada se deli sa ljudima dobre volje i čistog srca. U današnjem trenutku nam ostaje veoma malo vremena za emocije, druženje i iskrenost a muzika je jedan od najprirodnijih načina da se čak i uz aktuelne poteškoće osećamo bolje – kaže Milan Đurđević, frontmen benda Neverne bebe, govoreći o prvom singlu sa novog albuma koji je u pripremi.

Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

– Kroz karijeru dugu 26 godina nismo pravili kompromise, nešto slično desilo se i sa ovom pesmom. Na jubilarnom rođendanu kultnog Radija 202 sreli smo se sa Nenom Belanom, shvatili da nam se senzibiliteti u ovom slučaju potpuno poklapaju i do saradnje je došlo nepreteciozno i prirodno. Uživali smo u druženju i sigurni smo da će publika širom regiona u svakom stihu novog singla to osetiti – dodaje Đurđević.

Neverne bebe privode kraju snimanje novog, osmog studijskog albuma a Novu 2020.godinu dočekaće na velikom koncertu u Herceg Novom. U 2020. očekuje ih izlazak multimedijalnog izdanja sa novim pesmama, dokumentarnim filmom o dosadašnjoj karijeri i još nekim iznenađenjima, kao i izuzetno živa koncertna aktivnost.

Pogledajte premijerno spot za pesmu “Zajedno”:

Previous post

Kralj Čačka i Gordan Kićić nam otkrili "Realnu priću": Deda Mraz je švorc...

Next post

Povratak autentičnih heroja Novog talasa... Riječki Paraf regionalnu turneju počinje 13. decembra u Novom Sadu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *