Home»Muzika»Ona je svoju priliku doslovno “zgrabila”… Bili Eliš režirala svoj novi, bizarni spot, a objavila je i prvi live album

Ona je svoju priliku doslovno “zgrabila”… Bili Eliš režirala svoj novi, bizarni spot, a objavila je i prvi live album

4
Shares
Pinterest Google+
Bili Eliš/Photo: YouTube printscreen
Bili Eliš/Photo: YouTube printscreen

Imati sopstvenu liniju dečije odeće – i album broj 2 na godišnjoj listo Rolling Stonea – očigledno nije dovoljno za Bili Eliš. Žestoko inventivna umetnica je prvi put stala iza kamere i režirala svoj spot za pesmu “Xanny”. Pesma je, naravno, sa njenog  ovogodišnjeg hit albuma “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

– Veoma sam uzbuđena što delim svoj rediteljski debi – rekla je Bili u izjavi ovom povodom i dodala: – Vizualni deo mojih pesama mi je veoma važan i veoma sam ponosna što mogu da predstavim svoju kreativnu viziju upravo onako kako sam želela. Hvala svima koji su mi poklonili svoje poverenje.

U video spotu Eliš je u nekoj vrsti čekaonice, u potpuno belom odelu na klupi ispred zida slične nijanse. Niz nemilosrdnih ruku gasi joj je cigarete po licu, ali izgleda neverovatno – gotovo kao da je postala Xanny.

I to joj nije bilo dosta, posle svih pohvala i Grammz nagrada koje je ove godine pokupila. Posle uspešnje godine Bili Eliš danas je objavila i svoj prvi live album, za etiketu Third Man Record Džeka Vajta. Reč je o limited-edition LP izdanju na vinilu, na kojem se nalazi i akustična vertija hita “Vad Guy”, Ako je neko umeo da iskoristi svoj trenutak, to je ona.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Kinta na vidiku... ako ste baš dobri s jezicima: Za tekst himne na engleskom Švajcarska nudi 9.000 evra

Next post

Ne vole baš svi praznike... Blink-182 snimili anti-božićnu himnu "Not Another Christmas Song"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *