Čvrsto i žestoko… She Loves Pablo objavili novi singl i video spot “Houdini”, album stiže u januaru

0
62
She Loves Pablo/Photo: YouTube printscreen
She Loves Pablo/Photo: YouTube printscreen

Tri godine od izlaska poslednjeg albuma, zagrebački groove rockeri She Loves Pablo objavili su novi singl i video spot “Houdini”, prvi s novog albuma koji će izaći u januaru.

Singl “Houdini” snimao je Mark Mrakovčić, miksoivao i masterizovao Leonard Klaić, dok produkciju potpisuju zajednički. Za video spot je zaslužan Hrvoje Baudoin, a u njemu glumi Nenad Gajić, novi basista benda koji se pridružio originalnoj postavi u sastavu: Domagoj Šimek (vokal, gitara), Dimitrije Đokić (gitara, klavijature, prateći vokal) i Leonard Klaić (bubnjevi).

Objavljen za etiketu Dostava Zvuka, “Houdini“ je dostupan digitalno na Youtube kanalu, a uskoro i na svim streaming servisima.

Novim singlom, She Loves Pablo najavljuju četvrti studijski album pod nazivom “Death Threats From Future Self” čiji je izlazak planiran u januaru 2020. a doneće standardnu žestinu zvuka, novu dinamičnost i zrelost kakva je primetna i na singlu “Houdini”.

She Loves Pablo/Photo: facebook@SheLovesPablo
She Loves Pablo/Photo: facebook@SheLovesPablo

She Loves Pablo već skoro 15 godina neizbežno je ime sa vrha alternativne regionalne scene čiji eksplozivni i precizni nastupi bez izuzetka privlače brojnu publiku sklonu žešćem rock zvuku. Povodom 10 godina od izlaska hvaljenog prvenca “Mother Of All”, objavili su vinilno reizdanje obogativši ga bonus pesmom iz razdoblja početaka karijere i kompletnim redizajnom artworka referirajući se na onaj s debija.

Burnu 2019. obeležio im je veliki rasprodati jubilarni koncert u zagrebačkom Vintageu kao i dvonedeljna evropska turneja koja je uključivala Švajcarsku, Francusku, Holandiju, Nemačku, Sloveniju i Austriju. U 2020. She Loves Pablo ulaze u još većoj brzini, spremni da pokore podednako domaću scenu i svetske pozornice.

Pogledajte spot za pesmu “Houdini”:

HL/Izvor: mulj.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime