Home»Muzika»Muzikom Za Život… Humanitarni koncert 8. decembra u klubu Problem

Muzikom Za Život… Humanitarni koncert 8. decembra u klubu Problem

5
Shares
Pinterest Google+
Best Before CRCB/ Photo: AleX
Best Before CRCB/ Photo: AleX

Novi humanitarni koncert pod nazivom “Muzikom Za Život” održaće se u nedelju, 8. decembra od 20:00 časova u klubu Problem (ex Pulse) kod Vukovog spomenika (Ruzveltova 1).

Nastupiće sledeći bendovi: M.E.C.E., Bagremov Med i Best Before CRCB.

Ovoga puta muzičari prikupljaju novčanu pomoc za Nikolu Rabrenovića koji je sticajem nesrećnih okolnosti ostao nepokretan. 

ova

 

Satnica koncerta:
– 20:30 – Bagremov Med
– 21:30 – M.E.C.E
– 23:00 – Best Before CRCB

Bend M.E.C.E. je nastao 2012 god. sa idejom da se napravi šaljivi HC/Rap projekat. U njihovim pesmama, osim HC/Rapa mogu se osetiti i uticaji bluesa, punka i metala.

M.E.C.E se rado odazivaju na nastupe i svaki nastup je originalna prica u pozorišno ludackom fazonu

Beogradski rokenrol bend Bagremov med, osnovan je na jesen 2011. godine. Tada je nosio ime Midnight Train, a članovi su bili Bojan Ristić (gitara), Nemanja Terić (bubnjevi), Nikola Ilić (klavijature/vokal) i Strahinja Popović (bas gitara/vokal).

Krajem leta 2012. bend se raspao da bi se posle sedam godina ponovo aktivirao, ali ovog puta kao trio: Bojan Ristić (gitara/voakl), Nemanja Terić (bubnjevi) i Strahinja Popović (bas gitara/vokal).

Bend Best Before CRCB svira covere rock & blues izvođača u svojim aranzmanima i svojim senzibilitetom.

Ekipu benda čine: Bojan Vasiljkovic- Kibo Badji (vokal), Aleksandar Avramović – Aca (bas gitara), Đorđe Nikolić – Gazda Đole (bubnjevi), Bojan Nikolić – Johnny (solo gitara), Saša Milosavić – Sale (ritam gitara) i Zvonimir Novogradec – Zvonce (ton majstor,tehnička podrška).

Ulaz na koncert je kao i uvek slobodan, a na vratima kluba i u samom klubu će biti postavljene kutije za novčane dobrovoljne priloge.

 

Previous post

Sedam premijera na Indie Belgrade 2019 festivalu

Next post

Zagrebačka grupa Seine na mini turneji po Srbiji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *