Home»Fun»E.T. se vratio svom drugaru Eliotu… u prazničnoj reklami za kablovsku televiziju

E.T. se vratio svom drugaru Eliotu… u prazničnoj reklami za kablovsku televiziju

4
Shares
Pinterest Google+
E.T. reklama/Photo: YouTube printscreen
E.T. reklama/Photo: YouTube printscreen

Junak kultnog Spilbergovog filma “E.T. vanzemaljac” vratio se, posle 37 godina, svom drugaru Eliotu, u četvorominutnoj prazničnoj reklami američkog telekomunikacionog konglomerata Comcast za digitalnu kablovsku televiziju Xfinity.

U reklami se E.T. vraća na Zemlju, kod Eliota koji sada odrastao čovek i otac dvoje dece, prenosi magazin Rolling Stone.

Ovaj “polufilm, polureklama”, kako ga naziva Rolling Stone, premijerno je prikazan u četvrtak, tokom prenosa tradicionalne njujorške parade koju robna kuća Macy’s priređuje za Dan zahvalnosti.

– Publika će dobiti sve što želi od nastavka, ali bez zbrkanih detalja koji bi mogli da unište lepotu originala i posebnog mesta koje zauzima u mislima i srcima ljudi – rekao je glumac Henri Tomas koji u reklami reprizira ulogu Eliota.

Ovo nije prvi put da se velike kompanije vraćaju starim filmskim hitovima kako bi reklamirale svoje proizvode. Tako se glumac Mekoli Kalkin prošle godine vratio ulozi iz filma “Sam u kući”, koja ga je proslavila kao dete, kako bi reklamirao Google Assistant.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Morisi najavio novi album "I Am Not A Dog On A Chain"

Next post

Kad duša ište - blues... Kolja i njegov bend, pojačani duvačima, odsvirali sjajan koncert u Amerikani. I večeras će ponovo...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *