Home»Life Story»Majka Fredija Merkjurija priznala: Želela sam da moj sin oženi Meri, da imaju decu i normalnu porodicu

Majka Fredija Merkjurija priznala: Želela sam da moj sin oženi Meri, da imaju decu i normalnu porodicu

4
Shares
Pinterest Google+
Fredi Merkuri/Photo: facebook@freddiemercury
Fredi Merkuri/Photo: facebook@freddiemercury

Poznati pevač često je dok je bio živ govorio da je jedna žena bila ljubav njegovog života.

Fredi Merkjuri jednom je rekao da je Meri Ostin bila ljubav njegovog života i ostavio joj u nasleđe kuću u Zapadnom Kensingtonu nakon smrti 1991. godine.

Frontmen grupe Queen imao je najbliži odnos sa Meri koju je upoznao 1974. godine, neposredno pre nego je bend počeo da gradi uspešnu muzičku karijeru. Dve decenije nakon Fredijeve smrti od bronhitične pneumonije, komplikacije usled AIDS-a, njegova majka Džer Bulsara iznela je svoje mišljenje o Meri.

Govoreći za The Telegraph pre nego što je umrla, Džer je rekla za Meri da je 2ljubazna i da je dolazila kod njih kako bi jela sa njima”. Otkrila je čak i da se nadala da će Fredi da stupi u brak sa Meri.

– Želela sam da se on oženi njome i da ima normalan život i decu. Ali čak i kada su njih dvoje raskinuli, znala sam da ona još uvek voli mog sina i ostali su prijatelji do samog kraja. Nisam je videla od kako je on umro – rekla je tada Džer.

Fredi Merkjuri i Meri OStin/Photo: printscreen
Fredi Merkjuri i Meri OStin/Photo: printscreen

Nije osećala nikakvu mržnju ni netrpeljivost prema Meri iako joj je Fredi ostavio veliki deo svog bogatstva.

– Zašto da ne? Ona nam je bila poput porodice i još uvek je deo nje – rekla je Džer.

Fredi je pred smrt govorio o svojoj imovini i rekao kako planira da sve ostavi Meri. U kolekciji intervjua i izjava “Fredie Mercury: A Life In His Own Words”, Fredi je rekao da postoje samo dve osobe koje su mu uzvratile mnogo ljubavi koliko je i on dao njima, a da je jedna Meri sa kojom je bio u dugoj vezi i njihova mačka Džeri.

– Moja veza sa Meri samo raste i raste. Ukoliko ja prvi umrem, ostaviću sve što imam njoj. Niko drugi neće dobiti ni peni, osim mojih mačaka – rekao je Fredi za života.

On je nastavio da do kraja života lepo govori o Meri.

– Mogu da imam sve probleme ovog sveta, ali ja imam i Meri i to me čini jačim. I dalje je viđam svakoga dana i povezan sam sa njom kao nikada pre. Voleću je do poslednjeg daha. Verovatno ćemo nas dvoje ostariti zajedno – rekao je jednom prilikom.

Prošlo je mnogo godina pre nego je njegovo bogatstvo konačno došlo do Meri koja je priznala da je zamalo odustala od svega jer su troškovi za vilu postali preveliki.

– To je bilo vreme briga za mene. Porez je bio plaćen, ali bez novčanih prihoda nisam bila sigurna da ću moći da priuštim kuću. Bila sam pod velikim pritiskom – zaključila je Meri.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Deo smo sveta... Muzičari regiona složni pod krovom CISAC-a

Next post

Huteneni Fest #3... Objavljena zvanična satnica festivala u DOB-u

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.