Home»Muzika»Kolja oduševio Niš, puni Beograd, rasprodao Novi Sad

Kolja oduševio Niš, puni Beograd, rasprodao Novi Sad

4
Shares
Pinterest Google+
Kolja i Četiri prsta/ Photo: AleX
Kolja i Četiri prsta/ Photo: AleX

Muzičar Nikola Pejaković Kolja u četvrtak uveče je bluzerski raspaljujućom svirkom i atmosferom u punom klubu Feedback uspešno počeo jesenju turneju na kojoj će posle Niša održati koncerte 2. i 3. decembra u Domu omladine Beograda.

Kolja večeras (29. novembra) nastupa ponovo u rasprodatom niškom Feedbacku, a nema više ulaznica ni za koncert 6. decembra (22:00) u Domu kulture u Novom Sadu.

Za prvo veče u Beogradu 2. decembra ostalo je još samo pedesetak ulaznica preko prodajnih mesta Ticket Visiona, a odlično idu i one za dan kasnije.

Kolja i Četiri prsta/ Photo: AleX
Kolja i Četiri prsta/ Photo: AleX

– Ubacili smo duvače i vratili smo se malo tvrđem zvuku. Album ‘4 Prsta’ je doneo neku novu publiku i zanimljiv je taj sudar prvog albuma i novih pesama – kaže Kolja, uz koga nastupaju gitarista Voja Aralica, za orguljama i klavirom Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi u saradnji sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom, albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), a usledili su “Kolja” (2009), “Grobovlasnici” (2013) i “4 Prsta” (2018).

O svojim nastupima kaže: – Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka.

Ovako je bilo sinoć u niškom Feedbacku…

Previous post

Sabljar u "Danu uživo": Kod mlađe generacije muzičara nema više bunta, strah je postao preveliki...

Next post

Počinje prijavljivanje za Festov Demo Fest #2

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *