Home»Muzika»Zvanično… Pussycat Dolls se vraćaju na scenu

Zvanično… Pussycat Dolls se vraćaju na scenu

4
Shares
Pinterest Google+
Pussycat Dolls/Photo: Instagram printscreen
Pussycat Dolls/Photo: Instagram printscreen

Nikol Šercinger, Kimberli Vajat, Ešli Roberts, Karmit Bačar i Džesika Suta, članice nekada veoma popularne grupe Pussycat Dolls, vratile su se na scenu. Atraktivne pevačice i plesačice najavile su turneju koja će biti organizovana naredne godine u aprilu.

– Ponovo smo se okupile pre dva dana. Odmah smo počele da igramo, vratila su nam se sećanja – rekla je Ešli za MTV.

– Sazrele smo. Stekle smo životno iskustvo – rekla je ona.

Džesika je kazala da su tek sada odlučile da se okupe jer su osetile da je pravo vreme za to, a imaju i “nedovršena posla”.

Kim je dobila dete pre skoro dva meseca, i već živi “dvostruki život” majke troje dece i pop zvezde koja odlazi na plesne probe sa koleginicama. Kaže da je ponosna što ovo iskustvo može da podeli sa svojim naslednicima i porodicom.

Svoj prvi povratnički nastup imaće na finalnoj večeri britanskog šou programa X Factor. Devojke kažu da će publika videti stare koreografije i neke nove momente u njihovom nastupu.

Spremile su iznenađenja, ali i nove pesme.

 

Mediji su ranije navodili da članice PCD-a nisu bile u dobrim odnosima i da su pojedine članice bile ljubomorne na Nikol koja je bila glavni vokal, a i najveća zvezda. Posle razlaza, jedino je Nikol uspela da napravi uspešnu svetsku solo karijeru, ali nije bila ni približno uspešna kao kada je pevala u grupi.

Melodi Tornotn neće biti na povratničkoj turneji. Pevačica koja je sa grupom snimila dva albuma, u januaru je izjavila da nikada nije uspela da postane glavni vokal jer su menadžeri tu ulogu stalno dodeljivali Nikol. Melodi je želela da pokaže svoje pevačko umeće jer je tu najjača i istakla kako nije plesačica i da je vrlo loša u tome.

 


View this post on Instagram

Sup Lover ??

A post shared by Melody Thornton (@melodythornton) on

Kazala je i kako nije ista osoba danas kao pre deset godina kada je imala 24 i pevala u bendu, a ponovno okupljanje sa koleginicama opisala je kao “noćnu moru”.

PCD devojke razišle su se pre deset godina, a spadaju u najpopularnije ženske grupe u istoriji pop muzike.

HL/Izvor: cdm.me

Previous post

Album koji je Prinsa uveo u mejnstrim... Stiže super deluxe reizdanje kultnog "1999"

Next post

Konačno novi singl Alitora... Poslušajte "Consecration"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *