Home»Pulse»Najave»Pozorišni mini maraton… “Otkačene” i “Povratak otkačenih” u Akademiji 28

Pozorišni mini maraton… “Otkačene” i “Povratak otkačenih” u Akademiji 28

4
Shares
Pinterest Google+
Boris Milovojević i Monika Romić (Otkačene)/ Photo: Vladimir Jević
Boris Milovojević i Monika Romić (Otkačene)/ Photo: Vladimir Jević

U petak, 29. novembra u Akademiji 28 održaće se Pozorišni mini maraton – specijalno veče, tokom kog će publika imati priliku da vidi predstave “Otkačene” i “Povratak otkačenih”, a u pauzi će moći da sluša odabrane pesme koje će puštati DJ Niggor i da se druži sa akterima iz predstave.

Satnica:
– 19:30 – “Otkačene”
– U pauzi DJ Niggor i druženje sa glumcima
– 21:30 – “Povratak otkačenih”

Predstava “Otkačene” je komedija/vodvilj/mjuzikl rađena po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Igraju: Boris Milivojević, Monika Romić, Srna Lango, Slavica Ljujić, Danica Radulović i Jovana Mladenović. Specijalni gost:  Igor Lazić Niggor  i Jasmina Stijović. Specijalni gost iz offa: Milorad Milinković.

Povratak otkačenih/ Photo: Sale Jančević
Povratak otkačenih/ Photo: Sale Jančević

“Povratak otkačenih” je komedija/vodvilj/mjuzikl nastala kao odvojen nastavak predstave “Otkačene”.

Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu.

Podrška, ljubav i sigurnost su stvari koje čine odnos unutar porodice Jovanović, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju.

Sestre imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije… i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komiče.

Igraju: Monika Romić, Boris Milivojević , Slavica Ljujić, Jovana Mladenović, Aleksandar Kojić i Danica Radulović.

Specijalni gosti: Tamara Paunović, Igor Lazić Niggor, Zorica Pajić Zorja, mlada nada domaće muzičke scene i specijalni gost iznenađenja. Narator iz offa: Milorad Milinković.

Previous post

Billboard odabrao: Bili Eliš je žena godine

Next post

Opoziv, Replicunts i Between Two Sides 29. novembra u Elektropioniru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *