Billboard odabrao: Bili Eliš je žena godine

0
56
Bili Eliš/Photo: facebook@billieeilish
Bili Eliš/Photo: facebook@billieeilish

Da li je Bili Eliš zapisano u zvezdama da je 2019. godina najbolja godina njenog života? Ili je ovo samo početak bajke? Na to pitanje još nemamo odgovor, ali definitivno nema sumnje u činjenicu da je Bili ove godine pobrala sve najbolje što je mogla za svoju karijeru, i pritom mislimo na vrlo uspešan album, ključne Grammy nominacije i lepe pobede na American Music Awardsu, a ova impresivna lista završava se Billienim proglašenjem za ženu godine.

Bili će laskavu titulu žene 2019. godine dobiti od Billboarda koji po tradiciji bira jednu ženu svake godine, a za Bili je posebno interesantna činjenica da će ona biti najmlađa žena sa ovom nagradom.

– Bili je svojom pojavom izvršila neponovljiv uticaj na duh vremena svojom muzikom i društvenim mrežama, njeno umeće da šalje poruku generaciji Z i da učini tinejdžere i adolescente da se osećaju prihvaćeno omogućilo joj je da se popne na vrhove svih top lista, i da slomi standarde društva svojom ‘električnom’ bojom kose i oštrim stavom – kaže Hana Karp, urednica Billboarda.

Žene koje su prethodnih godina nosile ovu titulu bile su Lejdi Gaga, Selena Gomez, Ariana Grande i druga važna imena industrije, a ove godine najvažnije ime ipak ostaje Tejlor Svift, koja je ne samo po izboru American Music Awardsa izvođač decenije, već je i Billboard krunisao kao za ženskog izvođača decenije.

Naravno, kad doživite uspeh kao Bili, teško je poverovati da je sve istina i da je to zaista vaš život, a o tome je pričala i ona na AMA dodeli:

– Osećam se kao da živim tuđi život. Čoveče, uopšte ne znam više. Sve što sam u mogućnosti da ostvarim je više od svega što sam mislila da ću ostvariti. Ne mogu rečima da vam opišem koliko me to raduje. Potpuno je novo za mene da sam ovoliko srećna, ali zaista jesam – rekla je pevačica.

HL/Izvor: famoza.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime