Home»Kult»Simply the Best… Tina Tarner snimila video poruku povodom svog 80. rođendana

Simply the Best… Tina Tarner snimila video poruku povodom svog 80. rođendana

7
Shares
Pinterest Google+
Tina Tarner/Photo: YouTube printscreen
Tina Tarner/Photo: YouTube printscreen

Danas, 26. novembra, slavimo istinsku muzičku umetnicu, neverovatnu pevačicu, neospornu muzičku ikonu i večnu inspiraciju – Tinu Tarner, koja na današnji dan slavi svoj 80. rođendan!

Kako bi ovaj predivan trenutak podelila sa svojim obožavaocima, Tina je snimila emotivnu i inspirišuću video poruku:

Tina Tarner jedna je od najprodavanijih umetnica svih vremena (200 miliona ploča), osvojila je 11 nagrada Grammy i zapalila pozornice nastupajući solo ili u društvu velikih zvezda kao što su Mik Džeger ili Bijonse, koja je na zajedničkom nastupu 2005. izjavila:

– Nikad neću zaboraviti trenutak kad sam te [Tina Tarner] prvi put ugledala na pozornici, nikada u životu nisam videla moćniju ženu, tako neustrašivu i tako fenomenalnu.

Tina nadahnjuje milione širom sveta svojom životnom pričom, pevanjem, plesom, pozitivnim stavom i širokim osmehom.

Njeno muzičko nasleđe zbirka je nekih od najpoznatijih pesama svih vremena, samo izgovorite stih “You’re simply the best” i svi će u glas zapevati sledeći! Izvorno objavljena 1991. godine, kompilacija “Simply The Best” dosegla je višestruko platinasti tiraž, provela čak dve godine na britanskim top listama i jedna je od najprodavanijih kompilacija svih vremena. Ovih dana, povodom 30. godišnjice naslovne pesme “The Best”, objavljena je i na dvostrukom LP izdanju koje donosi još neke od najomiljenijih pesama iz karijere Tine Tarner, kao što su “What Love Got To Do With It”, “I Wanna Lose You”, “Steamy Windows” i “Private Dancer”.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

Probajte "Meso"... Goblini objavili prvi singl sa albuma "Jednina" koji stiže 4. decembra

Next post

"Dnevni rituali" Jurice Pađena & Aerodroma... Posle 7 godina stigao novi studijski album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *