Home»Knjige»Ivačković o Štulićevim kritikama knjige “Između krajnosti”: Da Džoni misli da je to nebitno, ne bi se on ni bunio mnogo

Ivačković o Štulićevim kritikama knjige “Između krajnosti”: Da Džoni misli da je to nebitno, ne bi se on ni bunio mnogo

4
Shares
Pinterest Google+

PROMOCIJA
Prva od tri knjige o Džoniju Štuliću novinara i pisca Ivana Ivačkovića izazvala je pravu buru na društvenim mrežama. Negodovao je i Džoni ali i njegovi najvatreniji fanovi.

O tome čime su nezadovoljni i šta je sve stalo između korica knjige “Između krajnosti” za TV Prvu govorio je njen autor Ivan Ivačković.

Ivačković kaže da je želeo da napiše knjigu u čast njegove generacije koja je odrastala uz Azru i koja je, s druge strane, napravila Azru velikim i važnim bendom.

Takođe, navodi da je pokušao da njome da putokaz mladima o nekoj drugoj muzici, drugačijoj od ove, aktuelne.

Na kraju, navodi Ivačković, želeo je i da “sastruže silne štetne i smešne naslage ‘mita’ o Džoniju Štuliću koja ga prikazuje kao natprirodno biće sa božanskim svojstvima”.

– Što ste bliži istini o njemu njega to više peče i manje mu se dopada. Samim tim ja to što se on buni protiv nje smatram možda i najvećim komplimentom za knjigu. Jer, da Džoni misli da je to nebitno, ne bi se on ni bunio mnogo – kaže Ivačković.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

ULJE JE NA VODI... Kultni koncert Haustora iz 1982. konačno objavljen kao dvostruki LP

Next post

Na svirci Sinka i Maere u klubu DOB-a fanovima je bilo super... a kako je bilo njima?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *