Home»Muzika»Queen, Led Zeppelin, Prins, Tina Tarner… u četvrtak u Sava Centru. Da, slušamo Rock Operu #2

Queen, Led Zeppelin, Prins, Tina Tarner… u četvrtak u Sava Centru. Da, slušamo Rock Operu #2

5
Shares
Pinterest Google+
Rock Opera/ Photo: Dunja Dopsaj
Rock Opera/ Photo: Dunja Dopsaj

POP`s Orchestra će za sve ljubitelje rokenrola, ali i klasične muzike, u četvrtak 28. novembra od 20:30 časova u Sava Centru, izvesti program Rock Opera 2.

Ovoga puta na repertoaru će se naći i nove pesme, a zvuk će biti čvršći i sa još više emocija.

– Za drugo izdanje projekta koji smo započeli početkom 2018. godine, odlučili smo da repertoar osvežimo rok hitovima, koji u izvođenju muzičara klasične muzike i solista Opere Srpskog narodnog pozorišta uz podršku Novosadskog Big Benda, ovim pesmama daju jednu potpuno novu dimenziju. Tokom ovog projekta postavili smo nove standarde izrade muzičkih aranžmana, interpretacija i samog muziciranja, pa smo uspeli da spojimo naizgled nespojivo. Drago nam je što je publika to prepoznala i što nam na svakom koncertu daju potpunu podršku i podsticaj da nastavimo svoju misiju. Na ovom koncertu očekujemo ljude koji su već imali priliku da nas čuju, ali i novu publiku spremnu da sa nama prokrstari rock istorijom – izjavio je Fedor Vrtačnik, dirigent i aranžer.

Zoran Šandorov/ Photo: AleX
Zoran Šandorov/ Photo: AleX

Na sceni Sava Centra će se naći više od 80 muzičara, a u pratnji Hora Opere Srpskog narodnog pozorišta, pesme će izvoditi solisti: Zoran Šandorov, Mattia Zanatta, Nikola Mijić, Danka Adamov i Dragana Keller.

Na repertoaru će biti hitovi kao što su “Somebody to love”, “I can`t get no satisfaction”, “Rosanna”, “Eye of Tigar”, “Angels”, “Purple Rain”, “Live and let die”, “We will rock you”…

Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa u koncertu podjednako uživaju i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji roka, bluza, džeza, popa, opere.

Ulaznice za koncert Rock Opere 2 mogu se kupiti online i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i na blagajni Sava Centra po cenama od 2.000 do 2.600 dinara zavisno od pozicije mesta u sali.

Previous post

Rekli su "Not in This Lifetime", a onda su pod tim sloganom napravili treću najuspešniju turneju svih vremena

Next post

Ukulele, bas i glas... Održana promocija debi albuma benda Hatter Matter u KC Grad

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *