Home»Film»Harison Ford u najnovijoj ekranizaciji čuvenog romana… Objavljen prvi trejler za film “Zov divljine”

Harison Ford u najnovijoj ekranizaciji čuvenog romana… Objavljen prvi trejler za film “Zov divljine”

4
Shares
Pinterest Google+
Harison Ford (Zov divljine)/ Photo: Promo
Harison Ford (Zov divljine)/ Photo: Promo

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za film “Zov divljine” (The Call of the Wild) koji predstavlja najnoviju holivudsku ekranizaciju čuvenog romana Džeka Londona.

Od reditelja “Kako da dresirate svog zmaja” Krisa Sandersa, 20. februara u bioskope stiže kultna priča “Zov divljine” o psu i čoveku koji se, u vremenima Zlatne groznice s kraja 19 veka, sreću i zbližavaju u Jukonu u Kanadi.

Nakon što je glavna uloga 1935. godine poverena tadašnjoj holivudskoj zvezdi Klarku Gejblu, a posle toga 2009. Kristoferu Dempsiju, u najnovijoj verziji filma u ulozi Džona Torntona naći će se Harison Ford.

Zov divljine/ Photo: Promo
Zov divljine/ Photo: Promo

Bak je pas velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz doma u Kaliforniji i odvode u divljine Aljaske.

Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

Osim Harisona Forda u filmu igraju i Karen Gilan, Bredli Vitford, Den Stivens, popularni francuski glumac Omar Si i drugi.

Previous post

Nataleé i Funkier Project 29. novembra u Jazz Bar Centru

Next post

Rekli su "Not in This Lifetime", a onda su pod tim sloganom napravili treću najuspešniju turneju svih vremena

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *