Home»Muzika»Homeland»Opasan naslov, opasna pesma, opasan bend… Vrane Kamene objavile novi singl “Ona voli pištolje i puške”

Opasan naslov, opasna pesma, opasan bend… Vrane Kamene objavile novi singl “Ona voli pištolje i puške”

10
Shares
Pinterest Google+
Vrane Kamene/Photo: Aleksandar Karic
Vrane Kamene/Photo: Aleksandar Karic

Kao najavu za predstojeći drugi album “Bezumlje i mrak”, beogradski bend Vrane kamene predstavio je publici novi singl “Ona voli pištolje i puške” koji će uskoro biti propraćen i video spotom.

Beogradski alternativni garažni rock sastav Vrane kamene, dobro poznat domaćim ali i regionalnim ljubiteljima rock zvuka, ovaj put publici donosi novi singl opasnog naziva “Ona voli pištolje i puške”, naoružan još opasnijim rifovima koji su odavno već svojstveni za ovaj bend.

Za producentski deo posla ovog puta odgovorni su Predrag Pejić i Aleksandar (Saša) Žarak , (Studio Bumerang). Vrane kamene i dalje kao bend nastavljaju uzlaznom putanjom budući da su učesnici brojnih manifestacija i festivala, a ljubitelji i poznavaoci rock zvuka sa ovih prostora već uveliko prate njihov rad. Proglašeni su za jedan od tri najbolja srpska demo benda za 2014.godinu u okviru Bunt rok festivala, osvajači su titule u kategoriji “Najbolji debi album” (2015), vicešampioni u kategoriji “Singl godine” (2016), osvajači titule u kategoriji “Singl godine” (2017), kao i osvajači prvog Kupa radija 202, a prošlogodišnji singl “Goddesses bones-Gods and horns” bio je u Top 8 najslušanijih singlova (2018, Radio 202).

Singl “Ona voli pištolje i puške”, će se naći na albumu “Bezumlje i mrak”, a njegov izlazak se očekuje krajem prve polovine naredne godine.

–  Prigrlite slobodu i ona vas neće izneveriti – kaže frontmen Vrana kamenih Aleksandar Pejičić.

HL

 

Previous post

Jako, tvrdo i žestoko... Orvel69 obeležio sedam godina rada sjajnom svirkom u Atom Akademiji

Next post

Borghesia... Zvanična satnica koncerta u MKC Petefi Šandor

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *