Home»Muzika»Ipak je ona, pre svega, klinka… Bili Eliš: Spavala sam kad su izašle Grammy nominacije

Ipak je ona, pre svega, klinka… Bili Eliš: Spavala sam kad su izašle Grammy nominacije

4
Shares
Pinterest Google+
Bili Eliđ/Photo: instagram billieeilish Verified, printscreen
Bili Eliđ/Photo: instagram billieeilish Verified, printscreen

Bili Eliš dana kad su objavljene Grammy nominacije dobila mogućnost da se oseća kao najponosnije biće na svetu, jer ona sad ima šanse da postane najmladi izvodač koji je ikada osvojio Grammy za najbolji album, a tu su i druge privilegije. Ipak, Bili se u tom trenutku nije radovala – jer je spavala!

Bili je u intervjuu u emisiji Jimmy Kimmel live ispričala kako je izgledao dan kad su objavljene nominacije koje menjaju njen život:

– Objava je izašla, recimo, oko pet ujutru. Naravno da se ne bih budila za to! Spavala sam kao top, majka me je probudila i ja sam bila u fazonu ‘kul’ u tom polusnu – ispričala je Bili.

Iako je svaka dodela nagrada u neku ruku važna, naravno da i Bili zna da je dodela Grammy nagrada ipak najvažnije veče za svet muzike.

– Sve je kul, ali Grammy je Grammy. Gledala sam tu ceremoniju svake godine svog života, sećam se kako sam uvek komentarisala odvratne haljine devojaka- našalila se ona.

Videćemo u kakvom stajlingu će ona da se pojavi… Teško da će to biti obična fensi haljina.

HL/Izvor: famoza.net

Previous post

Umetniku je Genesis bio u glavi, nema greške... ? U meksičkoj crkvi gigantska statua bebe Isusa koja liči na - Fila Kolinsa

Next post

Kažu da je prevaziđen... možda i jeste, ali bez ovog muzičkog "dedice" koji danas puni 120 godina, rokenrol ne bi bio isti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *