Home»Muzika»Frka u Hrvatskoj… Otkazan koncert Enrikea Iglesijasa u Zagrebu zbog prevare promotera, ne zna se da li će i kada novac za ulaznice biti vraćen

Frka u Hrvatskoj… Otkazan koncert Enrikea Iglesijasa u Zagrebu zbog prevare promotera, ne zna se da li će i kada novac za ulaznice biti vraćen

3
Shares
Pinterest Google+
Enrike Iglesijas/Photo: facebook@Enrique
Enrike Iglesijas/Photo: [email protected]

Koncert Enrikea Iglesijasa, koji je trebalo da se održi 1. decembra u Zagrebu, otkazan je zbog prevare promotera.

Otkazani su i koncerti u Litvaniji i Belorusiji.

U saopštenju koje je objavljeno na internet stranici litvanske agencije Bilesu Serviss, piše da su Iglesiasovi zastupnici u agenciji Kreativ Arts otkazali koncerte nakon što promoteri nisu uspeli da ispune svoju stranu dogovora o organizovanju nastupa.

“Posle pažljivog razmatranja svih alternativa, bili smo prisiljeni da otkažemo nastupe u Zagrebu, Rigi i Minsku”, navodi se u saopštenju.

ArtBG, organizator koncerta nije ispunio ugovorne obaveze s dvoranama i svim produkcijskim elementima za ova tri događaja. Pollstar piše da su promoteri pod maskom da zastupaju ArtBG “prevarili obožavatelje za novac tako što su promovisali koncert, a nisu platili Iglesijasu, kao ni dvorane u kojima je koncert trebalo da se održi”.

Reč je, kako piše Pollstar, o promoterima iz Bugarske, prenose mediji u Zagrebu.

Kako piše portak muzika.hr Eventim se oglasio kupcima karata putem maila. Poručuju kako su preduzeli sve kako bi prebacili koncert na novi datum, ali tvrde kako do toga neće doći. Dodaju i da preduzimaju sve pravne mjere kako bi omogućili kupcima povrat novca.

HL/Izvor: FoNet/muzika.hr

 

Previous post

Evropska noć pozorišta na Čukarici... U subotu tri predstave po ceni dve kafe

Next post

Fanovi ne poštuju pravila... Mobilnim telefonima snimili Tool kako po prvi put posle 12 godina sviraju "Swamp Song"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *