Home»Muzika»Čist rokenrol ispod “Digitalnog neba”… Konačno stigao novi album Psihomodo Popa

Čist rokenrol ispod “Digitalnog neba”… Konačno stigao novi album Psihomodo Popa

3
Shares
Pinterest Google+
Psihomodo pop/Photo: AleX
Psihomodo pop/Photo: AleX

Pet godina nakon izdanja “Ćiribu Ćiriba”, Psihomodo Pop je konačno predstavio svoj jedanaesti studijski album “’Digitalno nebo”’ na kojem se nalazi čak 16 pesama.

Hit singlovi “Ako želiš biti moja”, “Sve će biti u redu” i “Deja Vu” se uveliko vrte na srpskim radio stanicama, a bend je sada objavio i naslovnu numeru “Digitalno nebo”,  kao i spot reditelja Radislava Jovanova Gonza.

Psihomodo Pop je posvetio album svom prerano preminulom bubnjaru Tigranu Kaleboti, čiji se bubanj čuje na sedam numera. Pored četrnaest pesama, “Digitalno nebo” sadrži i dve bonus numere – “Sretan Božić” i “Narodnu pjesmu”, obradu čuvenog hita riječkih Parafa.

Novi album sniman je u Lemon production studiju, a pesme “Sve će biti u redu” i “Ona me ne voli” producirao je čuveni Stiv Albini, poznat po radu sa Led Zeppelin i Nirvanom. Ostale numere producirao je Srđan Sekulović Skansi.

– Naravno da je “Digitalno nebo” najbolji album Psihomodo Popa! – izjavio je frontmen Davor Gobac. – Siguran sam da će vam se svideti jer i dalje sviramo rock’n’roll i možete plesati uz skoro sve numere. Očekujem vas u petak 29.novembra u Amerikani Doma Omladine!

L

 

Previous post

Livestream koncerta Coldplay iz Jordana na kojem sviraju novi album... Sutra ustanite rano, počinje u 5 ujutru

Next post

78 minuta slušanja muzike dnevno... to je doza koja je našem mozgu neophodna da ostane "normalan"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *