Home»Muzika»Skromni frontmen Slipknota Kori Tejlor: Moj solo album će biti pun velikih, gitarskih pesama koje menjaju svet

Skromni frontmen Slipknota Kori Tejlor: Moj solo album će biti pun velikih, gitarskih pesama koje menjaju svet

2
Shares
Pinterest Google+
Kori Tejlor/Photo: facebook@Corey Taylor
Kori Tejlor/Photo: [email protected] Taylor

Frontmen Slipknota Kori Tejlor govorio je o novom solo albumu na kojem radi, tvrdeći da je već napisao 26 pesama za album, jer “rock čini toliko mnogo različitih stvari”.

U intervjuu za WhatCulture Music on je takođe govorio o svojoj ulozi u TV emisiju The Boys, poslednjem albumu Slipknota i potencijalnim budućim Knotfest događajima.

Zatim je pričao o svojim nedavnim live nastupima, pre nego što je dao neke nagoveštaje o tome kako bi mogao da zvuči njegov naredni solo album.

– Definitivno će biti temeljen na rocku, ali biće to rock koji je ispunjen sa toliko različitih stvari – rekao je Tejlor u intervjuu. – Biće stvari sa tvrđim rifovima, ali tu će biti i velike, ekspanzivne, ogromne gittarske pesme koje menjaju svet i koje ćete želeti da pevate zajedno sa mnom.

– To sam samo ja i neću da se pravdam zbog toga ko sam. Imam 26 napisanih pesama, a još nisam završio.

Tejlorov kolega iz benda Sid Vilson takođe je najavio je da će objaviti novi solo album. U objavi na Instagramu Vilson je rekao da će njegov novi album stići sledećeg meseca, tačnije 13. decembra.

HL/Izvor: nme.com

Previous post

PSI kažu da je pala "Noć"... pogledajte novi, podrumski spot, beogradskih psychobilly heroja

Next post

Džejmi Oliver podgreva biznis...  Posle bankrota u Velikoj Britaniji, otvara 21 restoran širom sveta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *