Home»Muzika»Tri nije dovoljno… Bajaga i Instruktori i četvrti put u Sava Centru, 9. decembra

Tri nije dovoljno… Bajaga i Instruktori i četvrti put u Sava Centru, 9. decembra

4
Shares
Pinterest Google+
Bajaga i Instruktori/Photo: facebook@@bajaga.official.page
Bajaga i Instruktori/Photo: [email protected]@bajaga.official.page

Serija koncerata Bajage i Instruktora sa horom i simfonijskim orkestrom u beogradskom Centru Sava, pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića, biće nastavljena i 9. decembra. Posle ekspresno rasprodatog prvog koncerta 5. decembra, a ubrzo i drugog (6. decembar), naš veliki bend, koji na svečani način obeležava 35 godina rada, rasprodao je i treći koncert, zakazan za 8. decembar, pa je sada dodat još jedan termin, sutradan, za novo, četvrto druženje.

Na svakom od ovih koncerata oko 80 muzičara će doneti potpuno novi doživljaj hitova iz svih faza karijere benda, kao što su “Tamara”, “Zažmuri”, “Sa druge strane jastuka”, “Dobro jutro”, “Tišina”, “Bilo bi lako”… Bajaga ističe da će svi koncerti, kada je reč o repertoaru, biti isti, sa gudačima i horom, uz mogućnost promene tek poneke numere u delu gde će bend svirati sam.

Ulaznice i za četvrti koncert koštaju od 1.800 do 2.800 dinara. Mogu da se kupe na blagajni Centra Sava, kao i na svim prodajnim mestima Tiketsa i Gigstiksa.

Previous post

Nije vic... Nikolas Kejdž će glumiti Nikolasa Kejdža u filmu o Nikolasu Kejdžu

Next post

Topli pozdravi iz Ulice brestova... Fredi Kruger proslavio 35. rođendan, a umesto oličenja strave završio kao - pop ikona

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *