Home»Muzika»Taman da ga preslušamo do maja… Tindersticks objavio album “No Treasure But Hope”

Taman da ga preslušamo do maja… Tindersticks objavio album “No Treasure But Hope”

4
Shares
Pinterest Google+
Tindersticks/ Photo: Richard Dumas and Suzanne Osborne
Tindersticks/ Photo: Richard Dumas and Suzanne Osborne

Poznati engleski alternativni rok bend Tindersticks, koji stiže 8. maja 2020. godine u beogradsku Kombank dvoranu, upravo je objavio novi album pod nazivom “No Treasure But Hope”.

– Želeli smo da napravimo nešto ima telesnost i čovečnost. Da ne bude ograničeno klikovima… Pesme su svirane u vazduh, hvataju određen trenutak i zbog toga su posebne. Posebne su po tome kako smo se osećali u trenutku i odnosili jedan prema drugome – navode članovi Tindersticksa.

“No Treasure But Hope”, prvi Tindersticks “album u znaku Škorpiona”, sniman je šest majskih dana u studiju Midilive u Parizu i donosi deset novih pesama od kojih su najavni singlovi bili  “The Amputees” i “Pinky In the Daylight”.

Uporedno sa albumom objavljen je spot za “For The Beauty”, koji je u režiji Dejvida Riva snimljen tokom boravka benda u pariskom studiju.

Tindersticks, omot albuma
Tindersticks, omot albuma

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača Stjuartu Ej Stejplsu, Dejvidu Bolteru i Nilu Frejzeru pridružili su se i osvežili bend u poznim dvehiljaditim godinama Den Mekina i Erl Harvin Džunior.

Na svom muzičkom putovanju Tindersticks su se ustoličili kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Ulaznice za beogradski koncert Tindersticksa možete da nabavite po cenama od 2.200, 2.600, 3.000 i 3.500 dinara na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Previous post

A još juče pevali su drugu pesmu... Mötley Crüe se ponovo okupljaju i kreću na stadionsku turneju s Def Leppardom i Poisonom

Next post

Rokerski san... Otvoren Seminole Hard Rock & Casino Hotel u obliku gitare

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *