Home»Muzika»Čovek koji ne voli spotove, snimio spot… “Život je san” kako ga vidi Nikola Pejaković Kolja

Čovek koji ne voli spotove, snimio spot… “Život je san” kako ga vidi Nikola Pejaković Kolja

3
Shares
Pinterest Google+
Nikola Pejaković Kolja u Festu/Photo: A. Milovanović
Nikola Pejaković Kolja u Festu/Photo: A. Milovanović

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je spot za pesmu “Život je san” sa aktuelnog albuma “4 Prsta”, pred jesenju turneju na kojoj svira 29. novembra u niškom klubu Feedback, 2. i 3. decembra u Amerikani Doma omladine Beograda i 6. decembra u Domu kulture u Novom Sadu.

– Igrom slučaja, slike kišne Banjaluke koje sam slučajno video, odgovarale su emociji koju nosi pesma “Život je san”, pa smo se odlučili da uradimo spot za nju – kaže Kolja.

Album “4 Prsta” (2018) sa 19 autorskih kompozicija mahom utemeljenih u bluzu, bio je najavljen spotom “Svaku noć je isti mrak”, a sada konačno stiže i drugi spot “Život je san”, koji je snimila Bosonoga produkcija. Posebnost spota “Život je san” je pojavljivanje Koljinog sina.

– Ne volim video spotove, muka mi je od njih i gledam na to kao na nužno zlo. Zato mi je važno da bar nešto u njima postoji što mi greje srce – objašnjava kratko Kolja.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status hvaljenog autora domaćeg bluza počeo da gradi u saradnji sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), a usledili su “Kolja” (2009), “Grobovlasnici” (2013) i “4 Prsta” (2018).

Previous post

NadimaČ je novo ime BelgraDeath Festa #2

Next post

Počelo odbrojavanje... Bendovi, imate još samo sedam dana da se prijavite za BARF

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *