Beograđani uživali u dvočasovnoj “muzičkoj poemi” Zorana Predina u Kombank dvorani

0
31
Zoran Predin/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Slovenački pevač i tekstopisac Zoran Predin održao je pred punom Kombank Dvoranom dugoočekivani koncert “Zoran peva Arsena” na kom je u dvočasovnoj “muzičkoj poemi” nastupio zajedno sa svojim Damir Kukuruzović Đango bendom.

Predin je nastupio u Beogradu povodom obeležavanja 40 godina rada, a u okviru regionalne turneje i objavljivanja 40. studijskog izdanja – “Zoran peva Arsena”.

U harmoničnoj atmosferi muzičkog nadahnuća Predinovi fanovi uživali su uz brojne Arsenove hitove među kojima su posebno emotivnu reakciju izazvale: “Tvoje nježne godine”, “Odlazak”, “Ni ti, ni ja”, “Zagrli me (Ako priđeš bliže)”, “Otkako te ne volim”, “Kuća pored mora”…

Predin se tokom koncerta otisnuo i među publiku, gde je čak i zaplesao, ali i bio deo same publike tokom instrumentala “Minor swing”  u izvođenju benda Damira Kukuruzovića.

Zoran Predin/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Zoran Predin/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Na bis su uz sjajnu završnicu izvedene numere “Pamtim samo sretne dane” i “A sad adio”.

Kombank Dvorana je pevala u glas, a po neka suza i mnogo više osmeha učinili su veče veličanstvenim.

Podsetimo, Predin je uoči koncerta poručio da nije bilo lako iz Arsenovog opusa izabrati dvanaest pesama za album “Zoran peva Arsena”, tako da je odabrao samo one u kojima je sebe najviše pronašao,  one koje kako kaže, može da peva kao da su njegove.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime