Home»Muzika»Kultni lik, kultno mesto… Pogledajte nastup iznenađenja Brusa Springstina u čuvenom klubu Stone Pony

Kultni lik, kultno mesto… Pogledajte nastup iznenađenja Brusa Springstina u čuvenom klubu Stone Pony

6
Shares
Pinterest Google+
Brus Springstin/Photo: printscreen
Brus Springstin/Photo: printscreen

Brus Springstin održao je dvočasovni koncert iznenađenja u čuvenom klubu Stone Pony u Azberi Parku u Nju Džersiju u subotu uveče, kako bi se prikupila sredstva za pomoć koledžu u Bostonu.

Potpomognut bivšim gitaristom bendova Bon Jovi i Asburi Jukes – Bobijem Bandierom i njegovim bendom, sa Mekom Veinbergom iz E Street Banda za bubnjevima, izveo je set mešanih klasika poput “Born to Run”, “Spirit In The Night” i “Dancing In The Dark “, ali i svevremenske hitove kao što su “634-5789 “i “Twist and Shout”.

Evo video snimka solo akustične pesme “Thunder Road” kojom je zatvorio veče.

Springstin je, inače svirao brojne privatne koncerte u klubu Stone Pony tokom 2000-ih kako bi prikupio novac za srednju školu u koju su išla njegova deca i njihove koledže. Ali, poslednji takav nastup bio je 2011. godine, što je ovo učinilo većim iznenađenjem nego inače. To je ujedno bio i njegov najduži nastup od završetka njegovog Brodvejskog šoua pre nešto manje od godinu dana.

Springstin će naredni put nastupiti 9. decembra na 30th Anniversary Rainforest Benefitu u njujorškom pozorištu Beacon, gde će deliti pozornicu sa Stingom, Dđonom Melenkampom, Bobom Geldofom, Šagijem i ponovo ujedinjenim Eurithmicsom. Posle tog koncerta on nema javnih planova, ali u brojnim nedavnim intervjuima rekao je da planira da snimi novi album sa E Street Bandom i sa njima putuje tokom 2020. godine.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Pet Shop Boys najavili novi album pesmom "Burning the heather"...

Next post

Oživeo muziku, ali stvarno... Žan Mišel Žar kreirao aplikaciju koja reprodukuje beskonačan i uvek različit album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *