Home»Muzika»Kruna neverovatne godine… Bili Eliš objavila singl “everything i wanted”, pesmu koju su ona i brat napisali jedno drugom

Kruna neverovatne godine… Bili Eliš objavila singl “everything i wanted”, pesmu koju su ona i brat napisali jedno drugom

4
Shares
Pinterest Google+
Billie Eilish_Press Photo_credit Universal Music
Billie Eilish_Press Photo_credit Universal Music

Kraj najznačajnije godine u svojoj karijeri Bili Eliš obeležava novim emotivnim singlom pod nazivom “everything i wanted”. Pesma koju su ona i njen brat Fineas pisali jedno drugom, nastala je delom u njihovom studiju u Highland Parku i delom na turneji ovog leta, te predstavlja savršen pečat na ovogodišnjem uspehu Bili i Fineasa kao njenog saradnika tekstopisca i producenta.

– Ovo je pesma koju smo brat i ja pisali jedno o drugom – objašnjava Bili. – Bez obzira na to šta se dešava, uvek smo bili i bićemo tu da stvari učinimo boljima.

Ranije ove godine, kantautorka i muzičarka je predstavila svoj prvi album “When We all fall asleep, Where do We go?” koji je debitovao na prvom mestu Billboard 200 liste, a prvo mesto na Billboard Hot 100 listi zauzeo je njen singl “bad guy”, koji je prethodnih meseci sa razlogom okupirao, kako globalne, tako i domaće radio stanice.

Album “When We all fall asleep, Where do We go?” trenutno je najprodavaniji debi album 2019. godine i najveći debitantski uspeh u Severnoj Americi čitave ove decenije, uključujući i ženske i muške izvođače.

Njega su u celosti napisali i producirali sedamnaestogodišnja Bili i njen brat Fineas, koji su gotovo celu prethodnu godinu proveli radeći u pokretu ili snimajući kod kuće, kad god su za to imali prilike.

Previous post

Susret s piscem... Predstavljanje romana "Adresa" Dragana Velikića u KC Čukarica

Next post

"Live Pol'and'Rock Festival 2018"... Stigao prvi live album Dubioza Kolektiva

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *