Home»Muzika»Rijana u epizodi “što na um, to na drum”: Tramp je mentalno najbolesnije biće u Americi

Rijana u epizodi “što na um, to na drum”: Tramp je mentalno najbolesnije biće u Americi

4
Shares
Pinterest Google+
Rijana/Photo: facebook@rihhana
Rijana/Photo: [email protected]

U iscrpnom razgovoru za magazin Vogue, u kome je govorila o svojim modnim i muzičkim podvizima, pevačica Rijana prokomentarisala je i američkog predsednika Donalda Trampa rekavši kako se čini da je on mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi.

Naime, Rijana je više puta javno prozvala Trampa. Kada je američki lider nedavnu masovnu pucnjavu u El Pasu nazvao činom kukavičluka koji je rezultat mentalnih problema, pevačica mu je odgovorila da pogrešno speluje terorizam.

– Ljudi se ubijaju ratnim oružjem koje legalno nabavljaju. Ovo jednostavno nije normalno. To nikada ne bi trebalo da bude normalno. A činjenica da je to klasifikovano kao nešto drugačije zbog boje njihove kože? To je šamar u lice. Potpuno je rasistički. Stavite Arape sa istim oružjem u taj isti Volmart u El Pasu i nema šanse da bi Tramp tamo sedeo i govorio u javnosti o mentalnim problemima. Čini se da je predsednik trenutno mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi – rekla je Rijana.

Kada je novinar prošle godine tvitovao da je Rijanina pesma “Please Don’t Stop the Music” odjekivala na Trampovom mitingu, čuvena Riri je tada odgovorila sa: “Neće još dugo…”

Na pitanje da li je istina da je odbila poluvreme Super boula u znak solidarnosti sa igračem Kolinom Kepernikom, pevačica je rekla: – Apsolutno. Jednostavno to nisam mogla da uradim. Postoje stvari sa kojima se uopšte ne slažem – rekla je Rijana.

Podsećamo, Kepernik je pre dve godine odbio da ustane tokom intoniranja himne uoči pripremne utakmice protiv Green beya. Tada je zajedno s dvojicom saigrača kleknuo na teren i tako izrazio protest, prenosi Kliks.

HL/Izvor: B92.net

Previous post

OTKRIVAMO: Evo kako izgleda omot novog albuma Psihomodo Popa, ko ga je radio i kakva se skrivena poruka nalazi na njemu

Next post

Pit Tauzend objavio svoj prvi roman "The Age of Anxiety"... Očekivano, pun je seksa, droge i rokenrola

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *