Home»Muzika»“Žena sa bradom, patuljak, idiot” je novi album Virvela… a njih slušamo 16. novembra u Knapu

“Žena sa bradom, patuljak, idiot” je novi album Virvela… a njih slušamo 16. novembra u Knapu

5
Shares
Pinterest Google+
Virvel/ Photo: Iva Tanacković
Virvel/ Photo: Iva Tanacković

Beogradski bend Vivrel održaće koncert u subotu, 16. novembra u Knap Clubu, na kome će promovisati novo studijsko izdanje.

Virvel na krilima novog singla “U svet” kao i tek objavljenog albuma “Žena sa bradom, patuljak, idiot”, zaokružuje važan period oblikovan kroz uspone i padove, kroz realnost i vreme – čime će ispuniti pun krug svoje priče i krenuti u novu avanturu.

“Žena sa bradom, patuljak, idiot” je nešto što se sluša kao jedinstvena priča između psihodelije i mantre, eksperimenta i improvizacije prateći kompletan puls oko svakog člana sastava.

Virvel su: Tijana Drobac (glas i bas), Dejan Drobac (gitara), Zoran Stojičić (gitara), Dušan Mančić Golmajer (bubanj) i Vladimir Ljubinković (klavijature).

Satnica:
– 21:00 – Ulaz
– 22:00 –  Virvel
– 01:00 – 04:00 – After

Svirka počinje oko 22:00 časa, a ulaznice po ceni od 400 dinara (pretprodaja) možete da kupite u Yugovinylu. Na dan koncerta, na vratima kluba, ulaznica će koštati 600 dinara. Sa đackom knjižicom 200 dinara.  

 

Previous post

A kada je vreme da se kaže "dosta"? Firma koja "podiže Džejmsa Dina iz mrtvih", planira da reanimira još filmskih zvezda

Next post

Voodoo nisu "isprani"... naprotiv: Niški bend predstavio singl i spot "Washed Away”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *