Home»Muzika»OTKRIVAMO: Evo kako izgleda omot novog albuma Psihomodo Popa, ko ga je radio i kakva se skrivena poruka nalazi na njemu

OTKRIVAMO: Evo kako izgleda omot novog albuma Psihomodo Popa, ko ga je radio i kakva se skrivena poruka nalazi na njemu

4
Shares
Pinterest Google+
Psihomodo i Milivoj Ćeran/Photo: press promo
Psihomodo i Milivoj Ćeran/Photo: press promo

Kultni zagrebački bend Psihomodo Pop u petak će zvanično objaviti  album “Digitalno nebo”  u digitalnoj formi, a fanovima je konačno predstavio i omot fizičkog izdanja albuma koji je uradio sjajni ilustrator Milivoj Ćeran.

Prve reakcije na dizajn omota su više nego pozitivne, ali psotoji jedan detalj koji čak ni neki od najvećih fanova nisu provalili.

Na omotu se nalaze svi članovi benda, kao i Tigran Kalebota, bubnjar Psihomoda koji je tragično preminuo krajem 2017. On na ilustraciji figurativno odlazi “stepenicama prema nebu”…

Digitalno nebo omot
Digitalno nebo omot

Inače, Psihomdo Pop poznat je po inetersantnim ilustracijama na omotima svojih albuma.

– To je počelo od “Plastic Fantastic” za koji je omot crtao Stjepan Bartolić – Štef, koji je crtao za Playboy, onda nam je album “Jeee! Jeee! Jeee!” radio Igor Kordelj, pa je onda ovaj album na kojem je “Dona” (“Ćiribu, ćiriba”) radio Esad Ribić, jedan od najjačih Marvelovih crtača, a ovaj novi, “Digitalno nebo”, radio je Milivoj Ćeran, koji takođe radi za američku strip industriju. Veliki sam fan stripa, samo što više toliko ne čitam, nego više gledam kako je nacrtano – rekao je u nedavnom intervjuu za Headliner lider benda Davor Gobac.

Da podsetimo, Psihomodo će koncertnu promociju albuma “Digitalno nebo” imati 29. novembra u Amerikani Doma omladine Beograda.

Previous post

Tajna strast Roda Stjuarta...  Legendarni muzičar se već 23 godine intenzivno bavi - izradom maketa železnice

Next post

Rijana u epizodi "što na um, to na drum": Tramp je mentalno najbolesnije biće u Americi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *