Dva dan u dva minuta… Objavljen zvanični aftermovie 2. No Sleep Festivala

0
165
Oglasi
Glavni Hangar/ Photo: Promo (Exit)
Glavni Hangar/ Photo: Promo (Exit)

Posle završenog maratonskog, drugog izdanja No Sleep Festivala u organizaciji EXIT tima, uz izvođače među kojima su Amelie Lens, Kobosil, Bicep, Mind Against, Joyhauser, Anastasia Kristensen… objavljen je i zvanični festivalski aftermovie koji na najbolji mogući način prenosi atmosferu tokom 48 sati u Glavnom Hangaru u Luci Beograd, ali i na desetak lokacija širom grada.

Film je zabeležio najlepše kadrove Beograda, kao i neke od najemotivnijih trenutaka kako izvođača, tako i publike iz više od 40 zemalja sveta.

U nešto više od dva minuta upakovana je jedinstvena klupska atmosfera koja je vladala sve vreme trajanja festivala, a romantični momenat jednom besanom vikendu dodala je ljubavna veza elektronske muzike i industrijskog stila u arhitekturi kojim su bile obojene sve festivalske lokacije.

No Sleep Festiva/Photo: Exit.org
No Sleep Festiva/Photo: Exit.org

Kratak film sniman je sa četiri kamere i dronom, a pokrivene su sve festivalske lokacije. Na filmu je radio Exitov audio-video tim koji broji više od 10 ljudi, a snimanje, montaža i postprodukcija rađeni su tokom celog festivala, po unapred definisanom planu u kojem se pažnja obraćala na svaki detalj.

Drugi No Sleep Festival održan je 8. i 9. novembra na više lokacija širom prestonice, među kojima su Glavni Hangar u Luci Beograd, kao i klubovi Drugstore, half, 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Taman, Dot i Yugovinyl.

Pored muzičkog programa, noćnog provoda, dnevnih žurki i aftera, bila je održana i velika konferencija na temu muzičke industrije, na kojoj su učestvovali‚ kako visokoprofilni muzički agent Roman Trystram, tako i neki od hedlajnera festivala među kojima su Anna Wall, Terry Francis, Judy Griffith i mnogi drugi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime