Home»Muzika»Profesore, slušamo se u petak… Najda & 25 godina Smakovanja 15. novembra u Garaži

Profesore, slušamo se u petak… Najda & 25 godina Smakovanja 15. novembra u Garaži

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Poznati niški rok muzičar Dejan Najdanović Najda sa svojim bendom nastupiće 15.novembra u klubu Garaža. Pošto ove godine obeležava 25 godina od početka saradnje sa grupom Smak, za ovu priliku sprema ozbiljno dobru žurku i koncert za pamćenje.

Povodom obeležavanja jubileja Najda je ove godine objavio album “Smakovanje” sa svojim Deliverance INC bendom, koji je za ovu priliku preimenovan u Najda & Smak Tribute bend.

Pored Najde, koji peva i svira gitaru, ekipu čine i Nemanja Najdanović (gitara), Milan Stanimirović (bas gitara) i Vladan Božilović (bubnjevi).

Deliverance INC/Photo: Nenad Cvetković - Trumba
Deliverance INC/Photo: Nenad Cvetković – Trumba

Album “Smakovanje” kompletno je snimljen uživo u studiju Nemanje Nadanovića u Nišu tokom prošle i ove godine, a objavljen je u izdanju Hi Fi centra.

Na njemu se nalazi devet pesama Smaka koje su ponovo snimljene i to uz blagoslov i punu podršku legendarnog gitariste i osnivača benda – Radomira Mihajlovića Točka.

“Profesor”, “Crna dama”, “Daire”, “Satelit”, “Lisica”… samo su deo repertoara rok svirke koja se priprema za petak u Garaži.

Svirka počinje oko 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 400 dinara.

Previous post

Eagles Of Death Metal podsetili svet... prošlo je četiri godine od terorističkih napada u Parizu i tragedije u Bataklanu

Next post

NOVA KOLUMNA NEMANJE JOVANOVA: Fenomen "Džoker" - Sigurno je dobar, čim su se Srbi oko njega složili

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *