Home»Muzika»Fan tužio Madonu… Kraljica popa pomerila koncert za dva sata i pokvarila mu planove. Njen odgovor je – A Queen is Never Late!

Fan tužio Madonu… Kraljica popa pomerila koncert za dva sata i pokvarila mu planove. Njen odgovor je – A Queen is Never Late!

4
Shares
Pinterest Google+
Madona/ Photo: universalmusic.rs/ Andy Lecompte
Madona/ Photo: universalmusic.rs/ Andy Lecompte

Madona nije samo kraljica popa, neki bi nadodali da je i kraljica kašnjenja. Jedan fan podigao je tužbu protiv Madone, a razlog za to je pomeranje satnice koncerta u Majamiju 17. decembra – koncert je prvobitno trebalo da počne u 20:30, ali na kraju će početi u 22:30.

Već neko vreme kuva nezadovoljstvo određenog dela njenih obožavalaca zbog kašnjenja, a Madona je na te kritike reagovala na nastupu u Las Vegasu rečima: “A Queen is Never Late”.

 

Nejt Hollnder, obožavalac koji je podneo tužbu, tvrdi kako je kupio tri karte za koncert u Majamiju u sklopu “Madame X” turneje vredne 1.024,95 dolara. Ulaznice je kupio pre nekoliko meseci, ali kako je početak pomeren za dva sata, Holander neće moći da prisustvuje. Povraćaj novca nije uspeo da dobije jer je sada cena karata niža zbog promene satnice, a povraćaj novca neće dobiti ni drugi koji su kupili karte pre promene satnice.

Osim što negoduju oni kojima zbog posla ne odgovara koncert u kasnim satima, negoduju i tinejdžeri. Naime, prema zakonu maloletnici ne smeju da budu u javnosti posle 23 sata bez pratnje starije osobe.

 

Madoni ovo nije prvi put da pomera satnicu ili da kasni. Naprotiv, nedavno joj je pošlo za rukom da pomeri satnicu i još zakasni dva sata. Naime, s koncertom u Las Vegasu, koji je održan u subotu, počela je u 00:30, a trebalo je u 22:30. Naravno, prvobitno je koncert bio zakazan za 20:30. Sudeći prema njenoj izjavi na koncertu, nju baš ne pogađa cela ova “frka”, mada advokati tvrde da bi fan mogao da dobije parnicu.

HL/Izvor: muzika.hr

Previous post

Biće ljubavi u klubu, đuskanja i promocije novog albuma... Buč Kesidi 6. decembra u Feedbacku

Next post

"Kum grungea" danas puni 74... Bez Mr. Janga rock svet ne bi bio isti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *