Home»Muzika»Homeland»Arsenal Fest u konkurenciji za European Festival Awards… Dakle – klik na link i da glasamo

Arsenal Fest u konkurenciji za European Festival Awards… Dakle – klik na link i da glasamo

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Arsenal Fest, koji će biti održan deseti put od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu, učestvuje u borbi za prestižnu “European Festival Awards 2019” (Evropska festivalska nagrada) u kategoriji “Najbolji mali festival”.

Javno glasanje za sve kategorije, uključujući i onu u kojoj je Arsenal (Najbolji mali festival do 10.000 posetilaca dnevno), već je počelo i traje do 30. novembra, a nominacije će biti objavljene 10. decembra.

Ko želi da glasa može preko OVOG LINKA.

Dodela nagrada biće održana 15. januara 2020. godine u Groningenu u Holandiji na svečanosti koju organizatori najavljuju kao “najbolju do sada”, uz nastupe brojnih novih nada svetske pop i rok muzike.

 Morcheba/ Photo: Marko Obradović Edge
Morcheba/ Photo: Marko Obradović Edge

Godišnje “European Festival Awards” dodeljuju se glasovima publike i stručnog panela najcenjenijim festivalim i njihovim organizatorima na Starom kontinentu, a nagradu su 2009. ustanovili Festival Awards Ltd, Yourope (Evropsko udruženje festivala) i Eurosonic Noorderslag.

U svojih 15 kategorija (Najbolji veliki festival, Najbolji festival srednje veličine, Najbolji novi festival, Festival sa najboljim izborom izvođača…) “European Festival Awards” odaje priznanja “festivalima, organizatorima i pojedincima koji pomeraju granice u domenu zdravlja i sigurnosti posetilaca, podizanja društvene svesti i progresivnog načina razmišljanja”.

Arsenal je od svog prvog izdanja 2011. godine izrastao u respektabilan i uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije i bivše Jugoslavije, već i ostatka Evrope i sveta, pažljivim odabirom i spojem zanimljivih i uticajnih svetskih i regionalnih imena.

Deseti Arsenal se sprema da bude kruna svih njegovih izdanja. Očekuje nas veći bolji, jači, bogatiji i zanimljiviji festival neko ikada do sada.

Ulaznice za Arsenal Fest X biće u prodaji od kraja novembra.

Ovako je bilo prošle godine na Arsenalu…

Previous post

Robert Plant sve iznenadio priznanjem: Ne mogu više da se povežem sa "Stairway to Heaven", danas mislim da bi ta pesma bila bolja bez teksta

Next post

Lider Stray Catsa boluje od teškog oblika zujanja u ušima, morao da otkaže zimsku turneju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *