Home»Muzika»Imamo šanse… Iron Maiden nastavljaju “Legacy of the Beast” turneju i u 2020. godini “negde u Evropi”

Imamo šanse… Iron Maiden nastavljaju “Legacy of the Beast” turneju i u 2020. godini “negde u Evropi”

3
Shares
Pinterest Google+
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden

Od danas je u prodaji “A Matter Of Life and Death” kolekcija benda Iron Maiden u obliku specijalno dizajniranog limitiranog box seta.

Za sve Iron Maiden fanove stiže još nekoliko odličnih vesti. Naime, kako se saznaje, Iron Maiden nastavljaju “Legacy of the Beast” turneju i u 2020. godini.

Najbliže nama, za sada, nastupaju u Beču, 16. jula, uz bendove Airbourne i Lord of the Lost, a preostale datume potražite na njihovoj službenoj stranici.

Legacy of the Beast Tour
Legacy of the Beast Tour

Zanimljivo je i da će se bend uputiti i do Australije, Novog Zelanda, Japana i po prvi put posetiti Filipine, nakon čega se nastavlja evropski deo turneje koji će obuhvatati pretežno festivale i stadionske headlinerske nastupe uz nekoliko nastupa u arenama i uključiće zemlje i gradove koje nisu posetili duže vreme.

Otkako je “Legacy of the Beast” turneja krenula u 2018. Iron Maiden su svirali pred gotovo dva miliona fanova u 39 zemalja širom sveta, uključujući i headlinerski nastup na legendarnom Rock In Rio festivalu u Brazilu pred 100.000 ljudi.

– Do sada smo se fantastično proveli na Legacy turneji, dok su reakcije oko showa na pozornici i svih ludih rekvizitia (i Eddieja!) bile fenomenalne. Čitav bend se odlično provodi i zaista smo jako uzbuđeni što našu produkciju vraćamo u u Australiju, Novi Zeland, Japan, Filipine, Izrael, Dubai, a srećni smo i zbog povratka u Evropu gde ćemo doći do još većeg broja naših fanova -poručio je frontmen benda, Brus Dikinson.

A Matter Of Life and Death box set
A Matter Of Life and Death box set

Uz najavu turneje, vredi spomenuti odličnu vest za sakupljače kolekcionarskih izdanja jer je od danas u prodaji i “A Matter Of Life and Death” kolekcija u obliku specijalno dizajniranog limitiranog box seta koji sadrži istoimeni CD, ekskluzivnu figuricu njihove legendarne maskote (Eddieja) i amblem za prišivanje.

Previous post

Bolesna štenad vas pozivaju na promociju novog albuma 12. novemba u klubu Svemir

Next post

Bil Marej je ponovo "ghostbuster"... Završeno snimanje filma "Isterivači duhova 2020"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *