Rešena misterija, evo ko je ubio Loru Palmer… “Twin Peaks” potpuno objašnjen u neverovatnom video klipu od četiri i po sata

0
167
Twin Peaks, Cast
Twin Peaks, Cast

Youtuber čiji kanal se zove Twin Perfect na pravi način je objasnio kultnu TV seriju i film Dejvida Linča i Marka Frosta, “Twin Peaks”, u neverovatnom video klipu koji traje četiri i po sata.

Serija je debitovala na kanalu ABC 1990 godine i oko sebe je okupila mnogobrojne posvećene sledbenike. Danas se “Twin Peaks” smatra jednom od najboljih TV serija svih vremena. Godine 1992 snimljen je film “Twin Peaks: Fire Walk with Me”, a 2017 serija je dobila treću sezonu.

Treću sezonu režirao je Linč lično a Frost je napisao scenario. Mnogo originalnih članova glumačke ekipe učestvovalo je u trećoj sezoni iako je prošlo dvadeset šest godina od finalne epizode druge sezone.

“Twin Peaks” je veliki deo svog uspeha izgradio na misterijama koje okružuju priču, i zapravo je to i prva u nizu serija koje drže gledaoce u neprestanoj i najčešće nikada objašnjenoj enigmi. Misterija je neophodna ovoj seriji i ona je u svom elementu kada su misterije neobjašnjene. Ipak, u ljudskoj prirodi je da teži objašnjenju, pa je tako nastao ovaj kolosalni poduhvat objašnjavanja misterija “Twin Peaksa”, koji je, čini se, izrekao mnogo stvari koje imaju smisla.

Video klip bavi se svime od Garmonbozie, Crne i Bele kuće, Majka, Boba i Malog čoveka, Džudi, Odri i Čarlija, pa do završetka treće sezone. Ovaj video takođe objašnjava da je Twin Peaks najbolji kada je obavijen u veo misterija, pa tako objašnjenje ruši seriju uklanjajući misterije.

Ako imate dovoljno vremena i ne smetaju vam spojleri, pogledajte obavezno:

HL/Izvor: espreso.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime