Home»Film»Ovo stvarno više nije normalno… Džejms Din će “snimiti” novi film, 64 godine posle smrti

Ovo stvarno više nije normalno… Džejms Din će “snimiti” novi film, 64 godine posle smrti

5
Shares
Pinterest Google+
Džejms Din/Photo: Pixabay
Džejms Din/Photo: Pixabay

Više od 60 godina posle svoje smrti, Džejms Din će se pojaviti na filmu uz pomoć specijalnih efekata koji će oživeti lik tog američkog glumca, potvrdila je produkcijska kuća Magic City Films.

U dugometražnom filmu čije snimanje uskoro počinje, “Finding Jack”, ta nova verzija Džejmsa Dina, poginulog 1955. godine, imaće ulogu Rogana, precizira sajt The Hollywood Reporter.

Magic City Film sarađuje na tom projektu s dve kompanije koje se bave specijalnim efektima, kanadskom Imagine Engine i južnoafričkom MOI World Wide.

Prema Hollywood Reporteru, film će koristiti tehnologiju “full body” koja stvara sliku neke osobe na osnovu arhivskih fotografija i video snimaka.

Magic City Films se upustila u taj projekt jer ima sva prava korišćenja lika Džejmsa Dina koja je kupila od glumčeve porodice.

Džejms Din/Photo: Pixabay
Džejms Din/Photo: Pixabay

– Porodica to doživljava kao njegov četvrti film, koji nikada nije uspeo da snimi – rekao je Anton Ernst, jedan od pokretača Magic City Films i koreditelj filma uz Tati Golih.

– Nećemo razočarati njegove fanove – obećao je.

Džejms Din je umro 30. septembra 1955. u saobraćajnoj nesreći u 24. godini, kada je svojim “Poršeom” udario u drugi auto na kalifornijskom putu blizu mesta Šolam.

Glumio je u tri filma – “Buntovnik bez razloga”, “Istočno od raja” i “Div” (1956), a za dva poslednja bio je nominovan za Oskara.

HL/Izvor: hina

Previous post

ŠTA JE U STVARI PLAGIJAT?! Farel je osuđen jer je pokrao Marvina Geja, ali čuveni producent Rik Rubin stvarni vidi drugačije

Next post

Katrin Denev u bolnici zbog moždanog udara, porodica tvrdi da "nije ništa strašno"

0

  1. Spok
    07/11/2019 at 2:01 pm — Reply

    Užas! Stop ovom ludilu!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *