Bunt Rok Festival u Festu… Viva Vops, Logička greška i Wajz 22. novembra u zemunskom klubu

0
84
Photo: Promo
Photo: Promo

U petak, 22. novembra u zemunskom klubu Fest počinju večeri Bunt rok festivala. Jednom mesečno imaćete priliku da uživo slušate bendove koji su prošli kroz ovaj festival.

Prve večeri nastupiće bendovi: Viva Vops, Logička greška i Wajz

Viva Vops/Photo: AleX
Viva Vops/Photo: AleX

Viva Vops je bend iz Beograda osnovan 2016. Čine ga muzičari koji se godinama bave alternativnom muzikom: Aleksandar Ćurčić (vokal), Marko Janković (vokal), Marko Trajkovsk (DJ i klavijature), Nikola Živanović (gitara), Đorđe Popović (gitara), Dušan Kalinić (bubnjevi) i Miroljub Antić (bas gitara).

Ubrzo posle osnivanja prijavili su se na Beogradski autorski rok festival-BARF i osvojili treće mesto. Na trećem izdanju Bunt Rok Festivala 2017. Viva Vops je osvajio prvo mesto.

Usledilo je objavljivanje spota za singl “Uniformisani kriminalac”, a pobednička pesma sa BRF-a “Svuda pivo”, pronalazi svoj put do publike.

Na prvom izdanju festivala regionalne muzičke i video produkcije – MTS Vision, Viva Vops ulazi u najužu konkurenciju i to u dve kategorije: Najbolji novi izvođač i Najbolja montaža i postprodukcija. Osvajaju treće mesto za spot pesme “Uniformisani Kriminalac”.

Do sada su nastupali na najznačajnijim muzičkim festivalima u zemlji i regionu, na kojima su proglašeni za koncertnu atrakciju. Ubedljivi i upečatljivi scenski nastupi dva frontmena, pojačani žestokom svirkom benda, čine ih nesvakidašnjim i originalnim.

Pored toga, Viva Vops se smelo upuštaju u kombinovanje različitih muzičkih pravaca. Na njihovom repertoaru se podjednako nalaze i energične pesme i balade, a njihov zvuk se može opisati kao jedinstvena fuzija repa, panka, roka, metala i popa.

Logička greška (Beer Fest)/ Photo: AleX
Logička greška (Beer Fest)/ Photo: AleX

Logička greška je bend iz Beograda, osnovan krajem 2017. godine. Intenzivno rade na autorskim pesmama u želji da snime album.

Nemaju definisan muzički pravac, a svaka pesma zvuči drugačije i ima svoju priču.

Do sada su održali nekoliko svirki u Beogradu, bili u finalu Bunt Rok Festivala 2019 i nastupili na Belgrade Beer Festu 2019. na Bunt Rock Stageu.

Logička greška su: Matija Savković (ritam gitara, vokal), Vuk Janković (bas), Ana Perišić (solo gitara) i Lazar Prendović (bubnjevi).

Wajz (Beer Fest)/ Photo: AleX
Wajz (Beer Fest)/ Photo: AleX

Wajz su veoma mladi (srednjoškolci) reperi iz Zemuna. Trude se da uvek budu pozitivni, što njihovi tekstovi baš i ne potvrđuju, ali za sebe kažu – “kroz par reči se vidi da smo nasmejani i uglavnom bez briga”.

Od uspeha u dosadašnjem radu izdvajaju učešće na Bunt rok festivalu kao i nastup na Beer festu.

Imamo ogromnu podršku od vršnjaka a čak i od nekih starijih (Pozdrav bendu Iskaz!) . Nastupali smo već jednom Festu i bilo je neverovatno . Nadamo se istom utisku i ovaj put, naše je da damo sve od sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=pEjxgO7sx9I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0BILMoW-ge3CMs85MZo2aooiS5q5ZuSF4xkdk2Idi1KnbANWZ2qOC34LY

Svirka u Festu počinje oko 21:00 čas, a cena ulaznice iznosi 400 dinara

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime