Home»Muzika»Jubilarno 20. izdanje Exita od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

Jubilarno 20. izdanje Exita od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo (Exit festival)
Photo: Promo (Exit festival)

Jubilarno 20. izdanje Exita održaće se od 9. do 12. jula 2020. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi na kojoj će se okupiti neke od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih izvođača iz prethodne dve decenije čiji su nastupi postali deo istorije festivala.

Pod simboličnim sloganom Exit 2.0, festival označava početak svoje nove ere, a organizatori najavljuju brojne inovacije u svim oblastima.

– Ceo EXIT tim, kao i brojni naši prijatelji i saradnici, rešen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donela dosad najbolje izdanje i jedan novi EXIT, spreman za narednih dvadeset godina! – izjavio je ovim povodom Dušan Kovačević, osnivač festivala.

Predstojeće izdanje, kao i prateća kampanja, slaviće jedinstvo naizgled sasvim različitih fanova Exita – od pankera i metalaca do repera i rejvera, preko domaće publike iz svih krajeva regiona, pa sve do onih koji prelaze i okeane da bi stigli u Novi Sad i tako potvrdili zašto je popularni britanski časopis DJ Mag rekao da je EXIT “više od festivala i više od brenda, jedan pokret i kultura za sebe”.

Uz objavu datuma, zakazan je i početak prodaje ulaznica za petak, 22. novembar tačno u podne kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon ceni od 5.990 dinara.

U Srbiji ulaznice će se prodavati putem sajta www.exitfest.org, kao i na blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

Prvi izvođači za Exit, ali i za ostale festivale u organizaciji Exit tima (Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi) biće objavljeni uskoro.

Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova, po čemu je ExIT čuven na svetskoj festivalskoj sceni.

Previous post

"Busola"... Novi album benda Bullet For a Badman od danas na svim digitalnim platformama

Next post

Muzički pejzaži Islanda... Ólafur Arnalds 20. novembra u Sava Centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *