Home»Muzika»Sprema se Desetka… Jubilarni Arsenal Fest biće održan od 25. do 27. juna 2020. u Kragujevcu

Sprema se Desetka… Jubilarni Arsenal Fest biće održan od 25. do 27. juna 2020. u Kragujevcu

5
Shares
Pinterest Google+
 Morcheba/ Photo: Marko Obradović Edge
Morcheba/ Photo: Marko Obradović Edge (Arsenal Fest)

Desetka se sprema da bude kruna svih izdanja Arsenala. Obogaćen dosadašnjim iskustvima, ali i u obavezi da ispuni velika očekivanja svoje publike, Arsenal X će biti nova proslava muzike – još veći, bolji, jači, bogatiji i zanimljiviji neko ikada do sada.

Novi vizuelni identitet jubilarnog Arsenala, delo dizajnera Braća Brazeri i Dechko Tzar, predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, jer podseća na stare muzičke novine i plakate iz kojih izbija nova energije i mladalački polet okupljanja i uživanja u rokenrol svetkovini.

Photo: Promo
Photo: Promo

Arsenal je od svog prvog izdanja 2011. godine izrastao u respektabilan i uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije i bivše Jugoslavije, već i ostatka Evrope i sveta, u samo srce Kragujevca, pažljivim odabirom i spojem zanimljivih i uticajnih svetskih i regionalnih imena.

Arsenal se ističe i fantastičnim prostorom na otvorenom u okviru istorijskog “Kneževog arsenala”, fabrike municije iz 19. veka (Main Stage), gde je i rustična zgrada Čaurnice (Explosive DJ Stage) i prelepa drvećem natkrivena Zastavina bašta (Garden Stage).

Ulaznice za Arsenal Fest X biće u prodaji od kraja novembra.

A ovako je bilo prošle godine na Arsenalu…

Previous post

Kultni strip dobija igranu verziju... Počelo snimanje filma o Dampiru

Next post

"Tusta"... Dokumentarac o frontmenu grupe KUD Idijoti premijerno u Srbij

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *