Home»Muzika»Coldplay živom svirkom najavili novi album u emisiji “Saturday Night Live”… i predstavili naslovnu numeru “Everyday Life”

Coldplay živom svirkom najavili novi album u emisiji “Saturday Night Live”… i predstavili naslovnu numeru “Everyday Life”

4
Shares
Pinterest Google+
Coldplay/Photo: YouTube printscreen
Coldplay/Photo: YouTube printscreen

U toku kultne TV emisije, bend je takođe izveo i numeru “Orphans”

Pre nego što 22. novembra zvanično objave novi dvostruki album “Everyday Life”, bend Coldplay svratio je u Studio 8H, u kultnu TV emisiju “Saturday Night Live”, gde su izveli dve pesme s njihovog predstojećeg LP-a.

Na samom početku seta, Kris Martin je u bekstejdžu otpevao početak pesme “Orphans”. Ubrzo nakon toga je izašao pred publiku i seo na stolicu, a publika je ustala sa sedišta sa transparentima na kojima su bile napisane reči pesama. Martin je na kraju, očekivano, završio na bini sa svojim bendom i izveo novi singl “Everyday Life”, “mislilačku” baladu usmerenu na Martina i njegovo sviranje na klaviru.

Odmah nakon ovog nastupa, Coldplay su na YouTubeu objavili i video s rečima ove pesme.

Bend je najavio i da će predstojeći dvostruki album u celosti izvesti 21. i 22. novembra u Jordanu, jer je album pravljen pod uticajem melodija srednjeg Istoka.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Izložba "Interspace" Gorana Škofića u Galeriji Doma omladine Beograda

Next post

Šesti festival bluz bendova u DK Studentski Grad uz Di Luna Blues Band, Loup-Garou, Stare Kuke i Nikola Čubrilo Band

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *