Home»Film»Glumac Brajan Tarantina pronađen mrtav u stanu… Za sada postoje dve verzije njegove smrti – srce ili droga

Glumac Brajan Tarantina pronađen mrtav u stanu… Za sada postoje dve verzije njegove smrti – srce ili droga

2
Shares
Pinterest Google+
Brajan Tarantina/Photo: YouTube printscreen
Brajan Tarantina/Photo: YouTube printscreen

Glumac Brajan Tarantina preminuo je u 60. godini, a policijski izvori tvrde da je njegovo telo pronađeno u stanu na Menhetnu i da je uzrok smrti prema prvim informacijama predoziranje, piše TMZ.

Tarantini je navodno u posetu došla rođaka, koja ga je pronašla nepomičnog na kauču. Pozvala je hitnu pomoć i policiju, ali već je bilo prekasno. Kraj njegovog tela, pišu mediji, pronašli su beli prah pa je zato glavna sumnja na prekomernoj količini droge, ali autopsija će otkriti tačan uzrok smrti.

Njegova PR Lori Smit rekla je da je glumcu poslednjih mjeseci zdravlje bilo jako narušeno i je nedavno izašao iz bolnice gde je bio hospitalizovan zbog problema sa srcem. Smit tvrdi kako je Brajan poslednjih dana bilo loše, ali da  glumac jednostavno nije želio da se vraća u bolnicu.

On je kroz karijeru imao sporedne uloge u nekolicini popularnih TV serija kao što su “Miami Vice”, “Sopranos”, “Gilmoerica”, “Hitna služba”, a poslednja zapažena uloga bila mu je u nagrađivanoj humorističkoj seriji “The Marvelous Mrs. Maisel”. Ostavio je trag i u filmovima “Uncle Buck”, “Jacob’s Ladder” i “Summer of Sam”.

HL/Izvor: 24sata.hr

 

Previous post

Nisu devojke od jednog hita... HAIM objavile novu pesmu i spot "Now I’m in It"

Next post

Ogoljeno, sirovo i iskreno... Velški buntovnici Stereophonics posle dve godine objavili novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *