Home»Muzika»Homeland»Singlom i spotom “Gazi, ali pazi” bend DrvoTruo najavio album “Kakav bi ovo bio dan”

Singlom i spotom “Gazi, ali pazi” bend DrvoTruo najavio album “Kakav bi ovo bio dan”

0
Shares
Pinterest Google+
DrvoTruo/Photo:  facebook@DrvoTruo
DrvoTruo/Photo: [email protected]

Bend DrvoTruo iz Kikinde predstavio je svoj prvi spot za pesmu “Gazi ali pazi” sa njihovog novog albuma “Kakav bi ovo bio dan”.

Reč je o alternativnom pop/rok bendu koji je nastao pre 10 godina, a danas su u stalnoj postavi Jovan Bajkin (vokal, gitara), Srđan Stojanović (violina, prateći vokal), Aleksandar Lipovan (gitare, prateći vokal), Vladimir Vukša (bas) i Sale Banjac (bubnjevi, udaraljke).

Nihov debi album, koji bi trebalo da se pojavi do kraja godine, snimljen je pod producentskom palicom Ognjena Cvekića i sadrži 7 žanrovski pomalo različitih pesama koje povezuje jedna zajednička nit – DrvoTruo. Muziku i tekst potpisuje čitav bend, dok je tekst jedne numere delo Igora Grandića. Na albumu su kao gostujući muzičari u studiju svirali Sebastijan Kerekeš (Neverne Bebe, bubnjevi ) i Bojan Turkić (Nevena Božović, klavir, organi, električni klavir).

Za režiju, produkciju i montažu spota “Gazi ali pazi”, kojim bend najavljuje album “Kakav bi ovo bio dan” bili su zaduženi Petar Tkalec i Đorđe Đurišić, a snimatelj je bio Đorđe Jovčić.

Previous post

Muzički umetnik decenije u Americi je... Tejlor Svift

Next post

Ambiciozni Graham King... Producent filma "Bohemian Rhapsody" radi na biografskom filmu Bee Geesa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *